News Flash:

TRAGEDIE in fotbalul romanesc! Un cunoscut fotbalist cu peste 200 de meciuri in Liga I a murit pe teren

10 Septembrie 2015
1140 Vizualizari | 0 Comentarii
doliu2
Veste tragica in lumea fotbalului romanesc. Inca un fost fotbalist important din Liga 1 s-a stins din viata prematur. Florin Ganea, fostul fundas stanga al celor de la FCM Bacau a decedat miercuri seara, informeaza desteptarea.ro.
Florin Ganea (39 de ani) a decedat in urma unui infarct suferit in timp ce juca o partida de minifotbal pe un teren sintetic din baza "Gepex", noteaza sursa citata. Cei prezenti au relatat faptul ca fostul fotbalist a jucat doar trei-partide, apoi s-a asezat pe o banca, precizand ca se simte foarte rau. La scurt timp, a cazut la pamant si si-a pierdut cunostinta. Medicii chemati la fata locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viata fostului fotbalist.
Florin Ganea absolvise Institutul de Educatie Fizica si Sport si conducea scoala de fotbal Sporting Bacau. In urma cu doar cateva saptamani, unul dintre elevii sai fusese selectionat de CSA Steaua Bucuresti.
Florin Ganea a jucat ca mijlocas stanga la FCM Bacau, Cetatea Targu-Neamt, Laminorul Roman, Unirea Urziceni, Gloria Buzau si FC Stiinta Bacau. In sezonul 2002-2003, atunci cand evolua la FCM Bacau, Ganea l-a avut antrenor pe fostul mare international Ilie Dumitrescu. La Unirea Urziceni a evoluat inainte ca echipa sa castige titlul in Liga 1. Florin Ganea  adunat peste 200 de partide pe prima scena a fotbalului romanesc. sursa: ProSport.ro

florin ganea ilie dumitrescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1278 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009081 (s)