News Flash:

Tragedia Germanwings: Un medic a recomandat ca Andreas Lubitz sa fie internat la psihiatrie, inainte de tragedia aviatica

13 Martie 2016
1053 Vizualizari | 0 Comentarii
andreas lubitz
Un medic a recomandat ca Andreas Lubitz, copilotul avionului Germanwings care s-a prabusit in martie 2015 in sudul Alpilor francezi, sa fie tratat intr-un spital de psihiatrie cu doua saptamani inainte de catastrofa aviatica, potrivit unui raport final realizat de expertii aviatiei civile din Franta.
Potrivit Biroul de Ancheta si Analiza pentru Securitatea aviatiei civile (BEA) din Franta, un medic a recomandat ca Andreas Lubitz sa primeasca tratament intr-un spital de psihiatrie, cu doua saptamani inainte ca acesta sa prabuseasca avionul Germanwings in Alpii francezi, informeaza Le Figaro.
BEA a prezentat intr-un raport informatii potrivit carora Andreas Lubitz a inceput sa prezinte simptomele unei depresii psihotice in decembrie 2014, si ca a consultat mai multi medici in lunile care au urmat. Niciunul dintre acestia nu a alertat autoritatile aeronautice sau angajatorul pilotului.
Raportul, facut public in cadrul unei conferinte de presa care a avut loc in apropiere de Paris, confirma faptul ca prabusirea avionului a fost rezultatul unui act voluntar al copilotului german, Andreas Lubitz, care suferea de probleme psihice.
Expertii aviatiei civile franceze au recomantat o intensificare a controlului medical la care sunt supusi pilotii, in raportul final al anchetei privind prabusirea avionului Germanwings in sudul Alpilor francezi, in martie 2015, accident soldat cu moartea a 150 de persoane.
BEA recomanda "efectuarea unei analize regulate in ceea ce priveste incapacitatile de zbor ale pilotilor, cauzate in special de probleme de ordin psihologic sau psihiatric".

andreas lubitz
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004586 (s)