News Flash:

TRAGEDIA din Vrancea: Cele trei victime au decedat din cauza frigului

16 Octombrie 2015
1126 Vizualizari | 0 Comentarii
medicina legala
Femeia de 44 de ani si fiicele sale de trei si 14 ani care au fost gasite moarte in padurea din localitatea vranceana Poiana Cristei au decedat din cauza frigului, au stabilit legistii in urma necropsiei, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, in urma necropsiei efectuate de catre medicii legisti s-a stabilit ca toate cele trei persoane, mama si cele doua fiice, au suferit un soc hipotermic, in urma caruia s-a instalat decesul.
Intre timp, zeci de persoane, politisti, jandarmi, padurari si localnici continua sa o caute pe traseul dintre localitatile Poiana Cristei si Cirligele pe cea de-a patra persoana disparuta duminica, sora femeii de 44 de ani si matusa fetelor decedate, ea nefiind inca gasita, desi oamenii au parcurs pe jos kilometri intregi.
Cautarile decurg insa anevoios din cauza ca terenul este accidentat, iar la lasarea serii oamenii trebuie sa inceteze cautarile din cauza frigului si a pericolului existent.
Femeia de 44 de ani si fiicele sale de trei si 14 ani, din localitatea Carligele, au fost gasite moarte in padure, in cursul zilei de marti, dupa ce luni seara fusesera date disparute de catre familie. Cele trei fusesera in vizita la niste rude la Poiana Cristei si, din motive necunoscute, la un moment dat ar fi plecat spre casa, prin padure, desi afara ploua si era foarte frig.
Copilele au fost gasite moarte imbratisate, la o distanta de cateva sute de metri de satul Dealul Cucului, unde fusera la rude. Anchetatorii spun ca, cel mai probabil, fata de 14 ani ar fi incercat sa-si protejeze sora mai mica de frig. Mama lor a fost gasita moarta la aproximativ un kilometru departare de ele, tot in padure.
Potrivit anchetatorilor, femeia avea asupra sa fesul fetei de 14 ani si era invelita cu geaca acesteia, existand ipoteza ca in drumul lor catre casa prin padure femeii sa i se fi facut rau. Fata cea mare ar fi incercat sa o protejeze de frig, invelind-o, si a plecat cu sora mai mica spre satul Dealul Cucului pentru a cere ajutor. Cu aproximativ 300 metri inainte de a ajunge in sat, fetele s-ar fi ratacit, adapostindu-se la un moment dat la tulpina unui copac, unde au si fost gasite moarte.
O a patra persoana, sora femeii decedate, in varsta de 41 de ani, este si ea disparuta din acelasi moment in care nu au mai fost vazute cele trei, insa pana acum echipele de cautare nu au gasit-o, luand in calcul toate variantele. Femeia, din localitatea Poiana Cristei, plecase sa isi caute sora si pe fiicele acesteia, care au disparut dupa ce au plecat de la locuinta ei.
Potrivit primarului comunei Poiana Cristei, Vlad Petrus, cele doua copile si mama lor din satul Dalhauti, comuna Carligele, ar fi mers, duminica, la o pomana in comuna Poiana Cristei, la locuinta surorii femeii si a concubinului ei. Noaptea, din motive necunoscute, cele trei ar fi plecat spre casa pe jos, prin padure, catre satul Dalhauti.
Localnicii sustin ca dupa cele trei ar fi plecat si sora femeii, in varsta de 41 de ani, iar motivul pentru care acestea ar fi ales sa plece ar fi fost o cearta in familie. Intrucat nu au mai ajuns acasa, la Carligele, luni seara, rudele au anuntat Politia, care a inceput cautarile.
Femeia si cele doua fiice ale sale vor fi inmormantate sambata, cu sprijinul localnicilor, care au strans cele necesare imjumarii, avand in vedere situatia financiara precara a familiei acestora.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1228 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006010 (s)