News Flash:

Trafic de cosmar in Vama Nadlac

21 Decembrie 2015
1217 Vizualizari | 0 Comentarii
nadlac aglomerat
Circulatia prin punctele de trecere a frontierei din vestul tarii creste de la o ora la alta, dupa ce romanii care muncesc in vestul Europei au inceput sa vina in tara pentru a-si petrece sarbatorile cu familia din tara. Politia atentioneaza ca si pe drumurile nationale care fac legatura cu vestul tarii, circulatia creste mult. Cel mai aglomerat punct de trecere a frontierei este cel de pe autostrada Nadlac-Arad, unde la intrarea in tara se astepta sambata dupa masa chiar si 5-6 ore iar coada de masini de la  intrarea in tara se intindea pe mai multi km. Oamenii spun ca si la iesirea din tara se asteapta. Aglomeratia specifica lunii decembrie are loc pe fondul controalelor amanuntite incepute in noiembrie, care sunt cauzate de teama de teroristi.
11 benzi la intrarea in tara
Pentru a face fata traficului mare asteptat in aceasta perioada, la granite s-au luat masuri speciale. La Nadlac pe autostrada se lucreaza chiar si pe 11 benzi de intrare in tara, sunt mai multi agenti de politie adusi la lucru, iar la nevoie se deschid toate caile de intrare in tara. Pentru evitarea aglomeratiei, Politia de Frontiera Romana recomanda participantilor la trafic tranzitarea tuturor punctelor de frontiera existente la granita, astfel incat sa se preintampine aparitia suprasolicitarilor doar la unele dintre acestea, din cauza unui numar mare de calatori, intr-un timp foarte scurt.
Pentru ca pe autostrazile A1 Arad – Nadlac si M43 din Ungaria se vor forma coloane de autovehicule, politia le recomanda conducatorilor auto care le incheie sa puna in functiune luminile de avarie, pentru a-i atentiona pe cei ce se apropie din spate sa opreasca din timp.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006295 (s)