News Flash:

Topul fanteziilor intime pe care le au femeile

3 Iulie 2017
1106 Vizualizari | 0 Comentarii
femeia deasupra

Iata cateva dintre cele mai des intalnite fantezii.
Leaga-ma si loveste-ma


Fanteziile sexuale de subordonare sunt de fapt foarte frecvente. Aceste fantezii includ, de obicei, un barbat care te leaga si se poarta cu tine ceva mai dur, astfel incat sa nu rezisti sau te loveste la fund pentru a te pedepsi ca ai fost fata obraznica. Alta fantezie comuna este atunci cand barbatul iti rupe camasa, sutienul si chilotii, te tranteste pe podea si face sex cu tine fara nici un cuvant - un fel fel de viol, daca e sa fim complet sinceri.


Sex in fata unei alte persoane


Exista o fantezie foarte comuna si populara pe care cuplurile o au de obicei in timp ce intretin relatii sexuale. Fantezia are mai multe variante, de exemplu sa te uiti la partenerul tau cum face sex cu o straina sau un vecin care se uita la voi in timp ce faceti sex.


Sex in locuri publice


Multi oameni practica acest lucru in mod regulat, dar pentru unii este doar o fantezie. Mai ales daca este destul de extrema si va imaginati ca faceti sex intr-un loc foarte public, unde exista mari sanse sa fiti prinsi - sa spunem intr-un bar sau pe plaja. Fantezia despre actul sexual intr-un loc public nu include doar penetrare, ci si sex oral intr-un cineva sau un hand job la restaurant.
Sex intr-o locatie exotica


Pentru ca de obicei nu avem bani sa facem sex intr-o locatie foarte prestigioasa, singurul lucru care ne ramane este sa avem fantezii despre asta. De exemplu, ca facem sex intr-un hotel de prestigiu din Dubai sau pe o praja cereasca din Bora Bora. Unii oameni isi imagineaza locatii mai extreme, cum ar fi in cimitir, cunnilingus in Grand Canyon sau felatie in Empire State Building.


Sex cu un fost iubit


Poate parea incredibil, dar multi oameni au fantezii ca fac sex cu un fost iubit sau partener. Mai ales in cazul in care sexul era fenomenal si s-ar putea sa iti fie dor de astfel de partide.
Sursa: Sexgen.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1120 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005476 (s)