News Flash:

Tolea Ciumac, plasat sub control judiciar pentu 60 de zile dupa ce ar fi violat si talharit o tanara

17 Iulie 2016
1083 Vizualizari | 0 Comentarii
tolea ciumac
Tolea Ciumac va fi cercetat sub control judiciar in dosarul in care este suspectat ca a violat, talharit si lipsit de libertate o tanara, decizia fiind luata, sambata, de un procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Buftea, au declarat pentru MEDIAFAX oficiali din cadrul Politiei Ilfov.
Fostul luptator K1 Tolea Ciumac a fost dus sambata, in stare de retinere, de catre politistii de la Inspectoratul Judetean de Politie Ilfov in fata unui procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Buftea, acesta din urma luand decizia ca barbatul sa fie plasat sub control judiciar pentru urmatoarele 60 de zile, au precizat oficiali din cadrul Politiei Ilfov pentru MEDIAFAX.
Astfel, potrivit deciziei, Tolea Ciumac va fi cercetat in stare de libertate in dosarul in care este suspectat ca a violat, talharit si lipsit de libertate o tanara, vineri, in padurea Baneasa de langa Capitala.
Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore,vineri dupa-amiaza, la putin timp dupa presupusele fapte.
"In cursul zilei de ieri (n.r. vineri), politistii ilfoveniau retinut un barbat in varsta de 42 de ani. banuit de comiterea infractiunilor de lipsire de libertate in mod ilegal, viol si talharie. La data de 15 iulie a.c., ora 16.05, o persoana de sex feminin a sesizat, prin 112, faptul ca a fost violata si talharita de un barbat de 42 de ani, intr-o padure din apropierea orasului Otopeni", se arata intr-un comunicat remis sambata MEDIAFAX de Politia Ilfov.
Oficiali din cadrul Politiei Ilfov au declarat pentru MEDIAFAX ca Tolea Ciumac ar fi luat cu masina o tanara care facea autostopul pe DN1, ar fi blocat usile autoturismului, si ar fi dus-o in Padurea Baneasa. Sursele citate precizeaza ca aici femeia ar fi fost supusa la perversiuni sexuale, sub amenintarea unui briceag. Tolea Ciumac i-ar fi luat si suma de 400 de lei din geanta, iar apoi femeia ar fi reusit sa fuga.
Dupa aceste presupuse fapte, barbatul a plecat acasa, locul unde a si fost gasit de politisti. Sursele citate au sustinut ca Tolea a recunoscut parte din faptele petrecute.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005290 (s)