News Flash:

Timisoara pierde si cu Dan Alexa pe banca: 0-2 acasa cu FC Vaslui

25 Martie 2014
944 Vizualizari | 0 Comentarii
dan alexa
Primul meci cu Dan Alexa pe banca tehnică a fost destul de dificil şi important pentru noua sa echipă, ACS Poli Timişoara. Şi nu a fost un debut deloc reuşit… Timişoara a luat bătaie cu 2 – 0 de la FC Vaslui.
Dan Alexa nu a reuşit absolut deloc să dea din „răutatea” sa, mai mult, nu le-a dat nici încredere jucătorilor de la ACS Poli. Formaţia timişoreană a fost în continuare timorată, fără prea mult curaj în teren, cu faze lipsite de orizont. Surprinzător, Alexa a început cu un singur atacant adevărat, cu Szekely, dar fără Mansour. Un Szekely total lipsit de orizont, care nu s-a demarcat în careu, dar care, e adevărat, nici nu a beneficiat de cine ştie ce centrări.
Golul numărul 1 al vasluienilor a venit relativ repede, în minutul 16. Muşat a executat un corner, iar Celeban a înscris din careul mic pe sub Nuno Claro.
Timişoara a atacat, dar aceste atacuri nu au însemnat nimic mai mult decat nişte şuturi de la distanţă, e drept unele destul de bune. Autori, mai ales Trandu, dar şi Bărbuţ. Cel din urmă a avut în bocanc şi cea mai bună ocazie timişoreană a reprizei, în minutul 27, după ce a şutat sănătos din careul de 16 metri, lateral dreapta, lovind bara porţii adverse.
Spre finalul reprizei, Alexa l-a introdus în teren, în sfarşit, şi pe Mansour. Jocul a fost ceva mai animat, dar fără niciun efect pe tabelă. Deci, la finalul reprizei a fost tot 0 – 1, iar ACS Poli nu prea arăta că poate recupera.
Intr-adevăr, aşa a şi fost, ACS Poli s-a chinuit în continuare, ocazii au fost, de ambele părţi, dar niciuna nu s-a concretizat.
Aceasta pană în minutul 72. Iar cei care au înscris au fost, desigur, tot vasluienii. A marcat Viveiros pe langă Nuno Claro şi diferenţa s-a majorat la 2 – 0.
Pană la urmă nici măcar Mansour nu a mai fost de folos echipei sale, iar el a considerat că trebuie să joace în consecinţă. Intr-o singură repriză el a adunat două cartonaşe galbene şi în minutul 90 s-a dus singur la duşuri. Continuarea pe Tion.ro

fc vaslui szekely nuno claro acs poli
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2313 (s) | 34 queries | Mysql time :0.015854 (s)