News Flash:

Teodor Melescanu verifica la Munchen masurile pentru fluidizarea votului in turul II

16 Noiembrie 2014
1214 Vizualizari | 0 Comentarii
melescanu
Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a facut, sambata, o vizita de lucru la Munchen, pentru evaluarea modului in care sunt aplicate masurile vizand fluidizarea procesului de votare in turul II, el avand intrevederi cu ambasadorul Romaniei in Germania si cu parlamentarul federal Bernd Fabritius.
Potrivit unui comunicat transmis de MAE, Teodor Melescanu a facut aceasta vizita de lucru la Munchen, in Germania, "in vederea evaluarii modului in care sunt aplicate masurile decise de MAE si care tin de competentele sale pentru fluidizarea procesului de votare in turul doi al alegerilor pentru Presedintele Romaniei care are loc pe 16 noiembrie".
Ministrul Melescanu a avut o intrevedere cu ambasadorul Romaniei in Germania, Lazar Comanescu, si cu consulii generali ai Romaniei de la Munchen si Bonn.
"In cadrul intrevederii au fost discutate masuri pentru eficientizarea si fluidizarea procesului de electoral in cadrul celor 5 sectii de votare organizate pe teritoriul Germaniei. Consulul General al Romaniei la Munchen, Anton Niculescu, a prezentat demersurile intreprinse de Consulatul General la Munchen in vederea fluidizarii procesului electoral, si anume: suplimentarea numarului de stampile si cabine pana la limita maxima, stabilirea unui flux unic cu intrare si iesire separate pentru sectia de votare, stabilirea unui parteneriat solid cu Politia bavareza pentru asigurarea normelor de securitate necesare, organizarea unei echipe de 30 de voluntari cu rol cheie in comunicarea cu cetatenii si distribuirea declaratiilor pe proprie raspundere", se arata in comunicatul MAE. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1299 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010212 (s)