News Flash:

Tanara banateanca de 19 ani care s-a sinucis in Italia a fost inmormantata. Tanara a recurs la gestul cumplit dupa ce si-a pierdut locul de munca

18 Decembrie 2017
1974 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana Maria Cioponea

Romanca de 19 ani care s-a sinucis in Italia, inmormantata intr-un sicriu alb. Oana Maria Cioponea, tanara care s-a sinucis in Italia pentru ca si-a pierdut locul de munca,

Inmormantarea a avut loc la biserica Santissima Trinita din Balsorano, orasul in care romanca se stabilise, impreuna cu familia, scrie ziuadevest.ro.

Rude, prieteni, cunoscuti au insotit sicriul alb in care a fost depusa Oana Maria Cioponea. „Nu stim cum sa gasim cuvinte care sa ne consoleze, nici macar cautarea adevarului, care e de neatins! Tot ce putem face e sa o incredintam pe Oana lui Dumnezeu!”, a spus preotul italian al bisericii, Don Silvano Casciotti, potrivit observator.tv.

Ana Maria Cioponea, originara din judetul Caras Severin, a suferit de depresie dupa ce a fost concediata. Ea locuia de ceva vreme in localitatea Balsorano din provincia L’Aquila si lucra ocazional intr-un centru comercial din localitatea Sora, potrivit ciociariaoggi.it.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1289 (s) | 32 queries | Mysql time :0.012064 (s)