News Flash:

Tăramul veseliei și al distracției s-a instalat în Iulius Town Timișoara

20 Februarie 2020
1172 Vizualizari | 0 Comentarii
Iulius Town Timisoara

Timișoara, 20 februarie 2020: Se anunță un weekend plin de evenimente, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici, la Iulius Town Timișoara. Muzeul Figurilor de Ceară, întâlniri cu Mickey și Minnie Mouse sau cu Tom și Jerry, dar și multe alte surprize vă așteaptă în acest sfârșit de săptămână.

Super personajele care dau culoare și veselie copilăriei vor fi prezente în Iulius Town Timișoara, în acest weekend. Sâmbătă, 22 februarie 2020, Mickey și Minnie Mouse îi așteaptă pe copii în zona Kids, în intervalul orar 16.0018.00. Iar duminică, poznașii Tom și Jerry se vor împrieteni cu micuții, în același interval orar.

Distracția continuă pentru cei mici în Trenulețul Distracției, care îi va plimba de luni până vineri, de la ora 17.00 până la 20.00, iar sâmbătă și duminică, între orele 10.0015.00 și 16.00 20.00. Teatrul a fost mereu o modalitate prin care copiii și-au petrecut timpul liber într-un mod plăcut și educativ. Duminică, în zona foodcourt, în intervalul orar 11.3013.00, marionetele de la Teatrul de Păpuși și Animație le vor spune micuților povestea „Rățușca cea Urâtă”.

Obiectele care au căpătat o valoare deosebită în timp vor fi expuse la Târgul de Antichități de vineri, 21 februarie, până duminică, 23 februarie, în zona Intersport. Nostalgia plăcută a trecutului va fi resimțită de cei care vor veni să descopere articolele unice. Totodată, în Iulius Town va fi și Târgul de produse naturale și handmade, unde veți găsiți cosmetice naturale, dulciuri de casă, bijuterii confecționate cu migală, dar și multe alte articole create de artizani.

Ți-ai imaginat vreodată cum ar fi să stai lângă Lionel Messi, Donald Trump sau Simona Halep? Până pe 15 martie, poți vizita Muzeul Figurilor de Ceară, din Iulius Town Timișoara. Mr. Bean, Robert De Niro, Adele, Michael Jackson, dar și multe alte personalități din întreaga lume vă așteaptă să faceți o poză împreună. Expoziția se află la etaj, în zona magazinului Sizeer, și va fi deschisă zilnic, între orele 10.00 și 22.00. Biletele pot fi achiziționate din zona evenimentului, iar prețul este de 20 de lei pentru adulți și 10 lei pentru elevi, studenți și pensionari. Pentru copiii în vârstă de până la 6 ani, intrarea este gratuită.


mickey minnie mouse zona kids intervalul orar
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 33 queries | Mysql time :0.043873 (s)