News Flash:

Sute de companii reunite la ITECH Forum 2014, in Timisoara

31 Octombrie 2014
1605 Vizualizari | 1 Comentarii
ITECH Forum 2014, cel mai important eveniment business-to-business din vestul Romaniei, a reunit, vineri, la Timisoara, trei sute de companii ai caror reprezentanti au discutat despre problemele de pe piata IT, dar si de noile sectoare economice si sociale in care isi pot extinde activitatea. 
"Aveti la indemana o paleta larga de sectoare in care Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor (TIC) poate sa-si dezvolte afacerile, iar noi, in zona de vest, avem si oportunitatea unor proiecte cu finantare europeana in colaborare cu Serbia sau cu Ungaria. Regiunea Vest are 650 de milioane de euro la dispozitie pentru proiecte cu finantare europeana prin Programele Operationale 2014-2020", a declarat Sorin Maxim, managerul Agentiei de Dezvoltare Regionala 5 Vest. 
La cel mai mare eveniment business-to-business axat pe nevoile specifice ale pietei IT au luat parte companii din verticalele de afaceri Automotive, Manufacturing, Educatie, Sector Public, Servicii & IT si Reselleri IT, eveniment organizat de grupul Lasting, in care s-au ridicat diverse probleme legate de identificarea modalitatilor de crestere a performantei colaborarii sau de abordarea principalelor tendinte ale pietei IT, dar au avut loc si prezentari de solutii IT interactive, dedicate verticalei de afaceri in care activeaza, precum si intalniri cu reprezentanti ai celor mai importanti jucatori din piata mondiala IT (Dell, Intel, Fujitsu, NetApp, Huawei si Microsoft). 
Specialistii au remarcat faptul ca piata din Romania s-a axat pe directia de solutii complexe dublate de seriozitate. 
Ziua de sambata va fi rezervata exclusiv specialistilor IT, care vor lua parte la training-uri tehnice (Boot Camp) dedicate unor tehnologii inovatoare: Cloud Computing, Solutii de stocare si Software pentru afaceri. AGERPRES

timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004782 (s)