News Flash:

Surpriza in PRO TV! Emisiunea lui Maruta a fost inlocuita

28 Iulie 2015
1285 Vizualizari | 0 Comentarii
maruta cata
Emisiunea "La Maruta" intra in concediu, fiind inlocuita de show-ul "Ce spun romanii", prezentat de Cabral. Concursul va fi transmis de luni pana vineri, de la ora 18.00.
Emisiunea este produsa de Andreea Godeanu, fosta producatoare a emisiunilor lui Teo Trandafir, scrie paginademedia.ro.
Emisiunea prezentata de Cabral Ibacka este o competitie intre doua familii, care concureaza pentru a castiga premii. In urma unui sondaj realizat anterior, pe un esantion de 100 de persoane alese aleatoriu, s-au obtinut cele mai populare raspunsuri ale unor intrebari gandite special pentru Ce spun romanii. Familiile participante vor raspunde la sapte runde de intrebari, fiecare dintre acestea in incercarea de a alege raspunsurile care sunt cat mai apropiate de opinia majoritara a celor 100 de persoane care au participat la sondaj.
Fiecare intrebare din primele sase runde poate aduce puncte familiilor, care vor fi valorificate in bani. In functie de runda jucata, punctele pot fi dublate sau chiar triplate, iar echipa cu cele mai multe puncte va castiga si se va califica la runda fulger, unde poate castiga o suma aditionala de bani in doar 45 de secunde. Runda bonus va fi jucata de doi concurenti ai familiei castigatoare. In cazul in care cei doi reusesc sa obtina minimum 200 de puncte, familia castiga marele premiu.
Familia invingatoare se califica in show-ul din urmatoarea zi, iar daca aceasta reuseste sa castige cinci show-uri consecutive, obtine la final premiul special, care consta intr-o masina.

cabral andreea godeanu teo trandafir
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1230 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006325 (s)