News Flash:

Surpriza de proportii pentru soferii din Timisoara, in acest week-end

5 Decembrie 2015
4962 Vizualizari | 1 Comentarii
sofer amenda
Va fi weekend plin pentru politistii de la Rutiera. Acestia vor iesi pe principalele drumuri din judet, dar si in marile orase pentru a-i prinde pe cei care se urca bauti sau drogati la volan. Numai in ultimele zile oamenii legii au dat sute de amenzi si au retinut zeci de permise.
Politistii vor iesi in strada in weekend pentru a-i prinde pe cei care se urca bauti sau drogati la volan. Vor fi insa mai multi ca de obicei, avand in vedere ca sarbatorile de iarna se apropie, scrie tion.ro.
Actiunile sustinute au inceput inca de la sfarsitul lunii trecute, iar in ultimele zile politistii i-au sanctionat pe toti care au fost prinsi incalcand legea.
„Astfel, au fost aplicate 567 de sanctiuni contraventionale, 203 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteza impuse pe anumite tronsoane de drum si 81 pentru neutilizarea centurii de siguranta. Au fost sanctionati 54 de pietoni si 27 de biciclisti/mopedisti care nu au respectat prevederile legale. Ca masura complementara, au fost retinute in vederea suspendarii 36 de permise de conducere pentru nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depasire, nerespectarea limitelor legale de viteza, semnificatiei luminii de culoare rosie a semaforului electric, neacordarea prioritatii de trecere pietonilor si vehiculelor. De asemenea, au fost retrase 24 de certificate de inmatriculare”, au transmis politistii.

rutiera permise
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1190 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005156 (s)