News Flash:

SUNTEM CAMPIONI! Timisoara a castigat Cupa Romaniei la rugby, la Iasi - FOTO, VIDEO

5 Octombrie 2015
1496 Vizualizari | 0 Comentarii
meci rugby iasi
Iasul a gazduit un meci superb in finala Cupei Romaniei la rugby. Peste 3000 de spectatori, in frunte cu primarul Mihai Chirica, au asistat la partida din dealul Copoului. Dupa un joc incrancenat, cu faze frumoase, dar si multe intreruperi,RCM Timisoara Saracens a castigat Cupa Romaniei, cu scorul de 17-14. La pauza, banatenii conduceau cu 11-15, dar la finalul celor 80 de minute regulamentare, scorul a devenit 14-14. A fost nevoie de 2 reprize de prelungiri, pentru caTimisoara sa invinga pana la urma Steaua, cu scorul de 17-14. Aveti mai jos, LIVE TEXT, cu desfasurarea partidei din Copou.

In minutul 10, Timisoara conduce cu scorul de 3-0. Inceputul de meci a fost unul echilibrat, dar treptat timisorenii si-au impus jocul.

In minutul 17, Timisoara conduce cu scorul de 8-0. Daniel Ianus a reusit un eseu, transformarea fiind ratata de Conachi, Interesant este ca Ianus a plecat chiar la inceputul acestui an de la Steaua la Timisoara.

La ora partidei, la Iasi sunt 22 de grade Celsius, iar vantul sufla cu 11 km pe ora

Steaua revine in meci si reuseste un eseu. Andrei Filip a ratat transformarea, iar scorul a devenit 8 la 5

Gabriel Conache mai transforma o lovitura de pedeapsa si Timisoara conduce cu scorul de 11-5, in minutul 37

Moment tensionat in finalul primei reprize. Steaua a reusit un eseu, dar arbitrul a anulat incercarea dupa ce a cerut ajutorul arbitrului video. La pauza, Timiosara conduce Steaua, cu scorul de 11-5, in finala Cupei Romaniei, de la Iasi, de pe stadionul Emil Alexandrescu, din Copou.

 La partida din dealul Copoului asista si primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, un infocat sustinator al sportului iesean.

In minutul 45, stelistul Vasilica Pascu reuseste un dropgol frumos si Timisoara conduce Steaua, doar cu 11-8.

In minutul 50, nervii au cedat, si dupa cateva imbranceli, arbitrul Cristian Serban a decis sa acorde cate un cartonas galben pentru fiecare echipa. Andrei Filip a transformat o lovitura de pedeapsa si scorul a devenit 11-11.

In minutul 65, fundasul Gabriel Conache a mai transformat o lovitura de pedeapsa si Timisoara a preluat din nou conducerea, scor 14-11.

Daniel Ianus, de la RCM Timisoara Saracens, a fost eliminat temporar si banatenii vor incheia partida cu un om mai putin in teren. Pana la finalul Cupei Romaniei de la Iasi au mai ramas doar 5 minute.

Andrei Filip a maia transformat o lovitura de pedeapsa si Steaua egaleaza Timisoara, scor 14-14.

Cu 2 minute inainte de final, RCM Timisoara era cat pe ce sa dea lovitura de gratie Stelei. Dupa o faza de rugby spectacol, Gabriel Conache a marcat un eseu si Timisoara era foarte aproape sa castige finala Cupei Romaniei. A fost nevoie de arbitraj video, iar arbitrul iesean Emil Gorodea, arbitru video la acest meci, a decis ca eseul a fost precedat de o pasa inainte si a anulat incercarea. Scorul ramane 14-14, in minutul 78.

Finala Cupei Romaniei la rugby are nevoie de prelungiri. La finalul celor 80 de minute regulamentare de joc, scorul este egal 14-14. Urmeaza o pauza de 5 minute, apoi se vor disputa 2 reprize de prelungiri.

Timisorenii au mai inscris un eseu in minutul 8 al primei reprize de prelungiri, dar din nou arbitrul Cristian Serban (dupa o consultare cu arbitrul video, ieseanul Emil Gorodea) anuleaza reusita pentru o pasa inainte.

In finalul primei reprize de prelungiri, Gabriel Conache a transformat o lovitura de pedeapsa, si Timisoara conduce cu 17-14. Stelistii mai au la dispozitie 10 minute pentru a intoarce soarta partidei.

Pana la finalul celei de a doua reprize de prelungiri, Steaua va avea un om in plus, dupa ce jucatorul Timisoarei, Dorin Lazar a fost eliminat de arbitru pentru proteste. 

Meciul din Copou s-a terminat, dupa 2 ore si 30 de minute de la primul fluier al arbitrului. RCM Timisoara Saracens a invins Steaua Bucuresti, cu scorul de 17-14 si a castigat Cupa Romaniei la rugby. Ramaneti pe www.bzi.ro,  pentru a vedea o galerie foto de la acest meci superb.

 Omul meciului a fost declarat jucatorul Gabruel Conache, de la Timisoara.

Galerie Video


iasul rugby dealul copoului cupa romaniei scorul timisoara steaua copou
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005891 (s)