News Flash:

Sunt ADORABILI! Cainele si pisica sunt cei mai buni prieteni! Iata dovada! - VIDEO

14 Iulie 2015
1383 Vizualizari | 1 Comentarii
cainele cu pisica
Cine credea ca patrupezii nu pot fi prieteni la catarama cu felinele, nu a vazut inca aceste imagini in care o multime de animalute jucause nu contenesc sa ne binedispuna cu ghidusiile lor. Se pare ca protagonistii acestui filmulet sunt pe buna dreptate prieteni de nedespartit.
De obicei, cainii sunt foarte energici si nu stau o clipa locului, in comparatie cu pisicile care pasesc cu multa eleganta si adora sa fie rasfatate. Pentru stapanii animalutelor din acest clip, nu a fost deloc dificil sa incerce sa le puna in situatia de a interactiona unul cu celalalt in cel mai natural mod, iar imaginile vorbesc de la sine.
Fara indoiala ca stapanii le cunosc foarte bine reactiile si au mare incredere sa le lase impreuna. Atat patrupezilor cat si felinelor le place tare mult sa se joace impreuna si desi joaca lor pare la prima vedere o adevarata lupta „corp la corp”, in realitate nu este decat o repriza de distractie si amuzament nepretuita. Sunt atat de adorabili!
O familie care iubeste animalele poate adopta fara nicio problema si caini si pisici deopotriva pentru ca daca vor sti sa le educe inca de mici in asa fel incat sa se accepte reciproc, rezultatul nu poate fi decat o prietenie pe viata.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1266 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004911 (s)