News Flash:

SRI: Echipa pirotehnica, prezenta la mall-ul din Focsani

8 Septembrie 2016
1033 Vizualizari | 0 Comentarii
mall focsani
UPDATE ORA 13.19 Echipa pirotehnica din cadrul Serviciului Roman de Informatii este prezenta la mall-ul din Focsani si investigheaza cu privire la deflagratia produsa joi.
Potrivit SRI, deocamdata nu exista informatii despre deflagratie.
ORA 13.13 Deflagratie intr-un cinematograf din Focsani
O explozie neurmata de incendiu a avut loc, joi la pranz, intr-un cinematograf din zona comerciala Promenada Mall din Focsani.
Un barbat ranit, a carui identitate nu este cunoscuta, a primit ingrijiri medicale dupa ce a suferit leziuni. Persoana ranita a fost transportata a spital in stare de constienta.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Vrancea, Cristina Duta, a declarat pentru Agerpres ca la fata locului s-au deplasat trei echipaje de pompieri, SMURD si descarcerare, iar zona a fost evacuata.
Martorii ai incidentului vorbesc de faptul ca deflagratia s-a declansat la intrarea in cinematograf a unui barbat cu un rucsac in spate, moment in care parte din tavanul cinematografului s-ar fi prabusit. Surse din cadrul anchetatorilor spun ca nu ar fi fost vorba de un dispozitiv exploziv care sa fi fost declansat.
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005952 (s)