News Flash:

Spovedania care a lasat internetul in lacrimi. Roman din Anglia: “In UK gasesti bani si confort. Dar ce imi lipseste mie de acasa?”

13 Martie 2018
951 Vizualizari | 0 Comentarii
roman

Un roman care a ales sa traiasca in strainatate a postat un mesaj extrem de interesant pe un grup de pe reteaua de socializare Facebook. Printr-o postare careia ii spune „SPOVEDANIE”, el recunoaste care sunt cele mai mari lipsuri pe care le are odata plecat in strainatate. El enumera cateva lucruri de acasa care ii lipsesc extrem de mult peste hotare si recunoaste ca, atunci cand a ales sa se stabileasca in alta tara, nu stia cat de mult va fi afectat.

Iata mai jos ce mesaj a postat Cezar Cristian Fanaru:

“Spunea cineva de SPOVEDANIE. Si simt eu nevoia sa fac asta: Am un job stabil bine platit, am aici parintii, surorile, fratii, sotia, copilul si am mai adus si multi prieteni. Cu toate acestea NU SUNT SUFERICIT. De ce? In UK, gasesti bani si confort. Dar ce imi lipseste mie de acasa?????

Soarele, cantecul naturii (greierii, broastele, pasarile, tunetul, fulgerul, albinele etc etc.). Imi lipsesc mirosurile specifice anotimpurile, de tei, de liliac, de vita de vie, mirosul de zapada, de frunze uscate, mirosul primaverii, al verii, sau al iernii, mirosul de fum etc.. Imi lipseste viata satului cand vizitam bunicii, pescuitul in ape limpezi si calme, bazaitul insectelor.

Imi lipsesc muntii sau dealurile care se vad din oras. Imi lipseste atmosfera amurgurilor de vara, in centrul oraselor. Imi lipsesc prieteniile adevarate si sinceritatea oamenilor saraci. Imi lipsesc tipetele de copii de pe langa bloc in vacantele de vara.

Imi lipseste senzatia transmisa de ei in prima zi de scoala, traditiile de Craciun, Revelion, Paste, balciurile, concertele in aer liber, festivalurile berii si tinerii imbracati frumos si mereu la moda. Imi lipsesc parcurile alea pline pana la refuz de oameni vara, strandurile si chiar muzica de calitate din cluburile noastre. Imi lipsesc multe multe mirosuri…

Atmosfera din aer cand incepe Campionatul European sau Mondial. Cand m-am RUPT de ele nu stiam ca o sa ma afecteze. Insa deja e mult prea tarziu”, a scris pe grupul de Facebook Cezar Cristian Fanaru.

Tu ce parere ai despre postarea barbatului? Te regasesti in ce a scris? Sau crezi ca te-ai adaptat perfect peste hotare si nimic pe lume nu te-ar mai putea determina sa te intorci in tara? Poatenustiai.ro


roman spovedanie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1277 (s) | 32 queries | Mysql time :0.012520 (s)