News Flash:

Sportivi timisoreni pe podium la Jocurile Regionale Special Olympics

15 Octombrie 2013
1351 Vizualizari | 0 Comentarii

Sapte sportivi cu dizabilitati intelectuale de la Fundatia „Pentru Voi” au castigat aur si argint la Jocurile Regionale Special Olympics Romania, desfasurate la Resita, în perioada 9-10 octombrie.

Badminton, bocce sau înot au fost probele între care sportivii au avut de ales. Sportivii timisoreni au excelat la badminton – introdus pentru prima data ca proba de concurs. Lauren?iu Munteanu, Victoria Daicu si Adrian Moldovan au obtinut cate o medalie de aur la proba de badminton, iar Valentin David, Adrian Gabrian ?i Alin Suciu au obtinut cate o medalie de argint. Ghizela Ghereben (37) este fericita castigatoare a doua medalii, una de aur si una de argint: „Sunt fericita ca am castigat si aur si argint. Nu credeam ca o sa iau locul I. A fost greu, am jucat 8 seturi cu cei de la Resita, Oradea, Satu Mare si Bocsa. Dar am reusit si abia astept Jocurile de la Craiova. Se vor tine in martie, poate pica exact de ziua mea – as fi bucuroasa sa-mi tin ziua de nastere la Special Olympics”.

„Am sustinut mereu participarea sportivilor nostri la diverse competitii si activitati pentru ca am crezut în abilitatile si talentele lor si am dorit sa profitam de orice ocazie pentru ca ei sa primeasca aprecierea pe care o merita. Persoanele cu dizabilitati intelectuale au dovedit ca iubesc sportul si pot participa nu doar la actiuni dedicate lor, ci si la cele care nu sunt concepute special pentru ei – asa cum este, de altfel, sanatos pentru orice societate”, a declarat Laila Onu, director executiv, Fundatia „Pentru Voi”.


laila onu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1383 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005128 (s)