News Flash:

Sorin Oprescu, ARESTAT preventiv

7 Septembrie 2015
1241 Vizualizari | 0 Comentarii
oprescu
Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, retinut de procurorii anticoruptie dupa ce ar fi primit mita 25.000 de euro, a fost arestat preventiv, mandatul de arestare pentru 30 de zile fiind emis, duminica noapte, de magistratii Tribunalului Bucuresti.
Avocatul Victor Mocanu a declarat, la scurt timp de la emiterea mandatului de arestare pe numele primarului Capitalei, ca acesta nici nu a luat mita de 25.000 de euro, asa cum sustin procurorii DNA, si nici nu a cerut-o.
"Am vazut ca se discuta ca ar fi primit mita un milion de euro. Sunt doar sustineri nereale ale denuntatorului. Domnul Oprescu a dat declaratie ampla in fata judecatorului desi este nedormit de peste 40 de ore", a spus aparatorul lui Oprescu, precizand ca primarul Capitalei nu a fost prins in flagrant.
Potrivit avocatului, Sorin Oprescu a contestat decizia de arestare preventiva si are incredere in actul de justitie.
Intrebat de jurnalisti daca Sorin Oprescu ia in calcul o razbunare, avocatul Viorel Mocanu a spus: "Nu discutam de razbunari".
Aparatorul a explicat ca doar un singur denunt din cele patru din dosar face referire la primarul Sorin Oprescu, iar celelealte trei denunturi si inregistrarile facute de anchetatori vizeaza alti sapte inculpati cercetati in acest caz.
Intrebat daca primarul Capitalei a refuzat sa dea declaratii in fata procurorilor DNA, Mocanu a mentionat ca acesta nu a facut nicio precizare in fata procurorilor pentru ca a asteptat sa vina avocatul ales, insa la instanta a explicat pe larg acuzatiile care ii sunt aduse. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1230 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006375 (s)