News Flash:

Soferul care de Paste a provocat un accident soldat cu trei morti si sapte raniti grav este preot

10 Aprilie 2018
963 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd cluj

Soferul care a provocat accidentul de marti, de pe DN25, in judetul Galati, soldat cu trei morti si sapte raniti grav, este preot. Accidentul de pe DN 25 este al treilea incident rutier produs in ultimele sase luni in judetul Galati, in care este implicat un preot.
Surse din randul anchetatorilor au declarat ca autorul accidentului produs marti pe DN25 este preot in comuna galateana Independenta.

Din cercetarile facute de politisti, in jurul orei 16.00, acesta se indrepta spre localitatea in care are parohia. El a depasit pe linia continua, a acrosat un autovehicul si apoi s-a ciocnit frontal de alt autoturism care circula regulamentar. Imediat dupa accident a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar la spital i s-au prelevat probe de sange pentru a se stabili cu exactitate daca a consumat sau nu alcool inainte de a se urca la volan.

Politistii au pornit o investigatie pentru a afla cum s-a produs tragedia si au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.
Preotul care a condus masina care a intrat pe contrasens va fi audiat dupa ce starea lui medicala se va imbunatati, in prezent acesta fiind internat la Spitalul de Urgenta din Galati.

Trei persoane, un cuplu in varsta si o femeie de aproximativ 50 de ani, au murit in accidentul de pe DN25. In urma impactului alte sapte persoane au suferit leziuni grave, printre acestea fiind si trei copii de 12, 13 si 16 ani care au fost dusi la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului de Pediatrie din Galati. Potrivit unor surse medicale, starea lor este stabila si au fost constienti in permanenta. Ceilalti patru adulti raniti in accident au fost transportati la Spitalul de Urgenta din Galati, Ei au numeroase traumatisme si sunt supusi unor investigatii medicale pentru descoperirea unor leziuni interne.

Accidentul de pe DN 25 este cel de al treilea incident rutier produs in ultimele sase luni in judetul Galati, in care este implicat un preot. In toamna anului trecut, un preot din localitatea galateana Schela a lovit cu masina si a omorat un barbat. Ulterior, preotul a fugit de la locul accidentului si, dupa ce a fost prins, s-a aflat ca era sub influenta alcoolului. Un alt caz a avut in centrul atentiei un preot din Vaslui care a accidentat mortal un barbat care circula pe marginea unui drum din nordul judetului Galati. Si in acest caz, soferul care a produs accidentul a fugit de la locul faptei si a fost gasit de politisti dupa cateva zile.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1183 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005049 (s)