News Flash:

SOCANT! Tragedia din Complexul Studentesc, cand un tanar a murit snopit in bataie, s-a repetat la Timisoara! Unde e politia?

31 August 2015
1328 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd21
Bataie sora cu moartea, asta a incasat un barbat de 41 de ani din Timisoara de la doi tineri, in acest weekend. Omul a fost lovit cu pumnii si picioarele pana a ramas lat pe asfalt.
Scandalul s-a petrecut vineri seara pe bulevardul Dambovita din Timisoara. Politistii de la Sectia 3 au fost trimisi in zona dupa ce dispecerii au fost anuntati ca mai multe persoane sunt implicate intr-o altercatie. Oamenii legii au ajuns imediat la fata locului, unde au gasit un barbat de 41 de ani, intins pe asfalt si plin de sange.
Agentii au chemat imediat o ambulanta in ajutor, iar echipajul medical l-a transportat la spital pe barbatul care suferise un traumatism cerebral si unul toracic.
Oamenii legii au inceput imediat ancheta si au reusit sa depisteze doi tineri, de 25 si 26 de ani, banuiti ca l-ar fi batut pe barbat, scrie tion.ro.
In urma anchetei, politistii vor stabili care au fost motivele de la care a pornit scandalul si vor lua masurile legale care se impun.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004468 (s)