News Flash:

SOCANT! Tot mai multe femei din intreaga lume apeleaza la asta! Isi introduc in zona intima praf de creta, nisip si burete! De ce fac asta? Te va uimi!

8 Iunie 2017
1525 Vizualizari | 0 Comentarii
virgina1

Dry sex este un nou trend în așternut, preferat, se pare, de un număr tot mai mare de femei din întreaga lume. Chiar dacă sună dureros, aceasta este o nouă tactică a doamnelor și domnișoarelor din Thailanda, Indonezia, America de Sud și Africa.

Dry sexul presupune ca actul sexual să aibă loc „pe uscat”, adică umiditatea vaginului să fie redusă, motiv care îl face să pară și mult mai strâmt. Vaginul uscat, nelubrifiat, se umflă prin frecțiune și creează impresia unui penis mai mare, iar în acest mod bărbații pot căpăta mai multă încredere.

„Un vagin umed transmite faptul că femeia obișnuiește să întrețină relații sexuale cu mai mulți bărbați. Vaginul uscat, pentru mine cel puțin, creează impresia că femeia este cuminte, pură”, a explicat Lukkana Punvichai, o jurnalistă de origine thailandeză.

Femeile din Thailanda folosesc diverse metode de a-și usca vaginul înainte de a face sex. Cu puțin timp înainte de partida de amor, acestea își introduc în vagin, praf de cretă, nisip, frunze ori diverse ierburi, hârtie sau burete. De asemenea, multe femei apelează în mod inconștient la dușurile interne cu lichide pe bază de sodă caustică, ce conțin detergenți, antiseptice, alcool și chiar clor!


dry sex femei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1273 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006000 (s)