News Flash:

SOCANT! Politist impuscat in cap!

3 Mai 2015
1386 Vizualizari | 0 Comentarii
impuscatura2
Un ofiter de politie in civil, Brian Moore, in varsta de 25 de ani, care a fost impuscat in cap sambata seara, la New York, de catre un barbat pe care l-a interogat dupa ce l-a vazut ca se comporta "suspect", era in convalescenta duminica, dupa operatie, relateaza USA Today in pagina electronica.
Moore se afla intr-o masina de politie nemarcata, impreuna cu partenerul sau, Erik Jansen, in Queens Village, cand a vazut un barbat care mergea, ajustandu-si ceva la centura, a declarat comisarul William Bratton.
El l-a abordat pe barbat, care a scos un pistol de la centura, s-a intors catre politisti si a tras in vehicul, lovindu-l pe Moore la cap, a declarat Bratton intr-o conferinta de presa la Spitalul Jamaica din Queens, unde Moore a fost internat sambata seara.
"Amandoi ofiterii erau in masina si nu au avut cum sa coboare sau sa traga", a spus el, adaugand ca incidentul a avut loc sambata seara, la ora locala 18.15 (duminica, 1.15, ora Romaniei).
Suspectul, Demetrius Blackwell, in varsta de 35 de ani, a fugit de la locul incidentului, iar ofiterul Jansen a cerut ajutoare prin radio, a continuat Bratton. El a ajuns in custodia politiei aproximativ 90 de minute mai tarziu. Arma nu a fost gasita, iar pana duminica dimineata impotriva sa nu se formulasera acuzatii, potrivit AP.
Bratton a declarat ca Blackwell are un cazier impresionant, inclusiv pentru detinere ilegala de arma si jaf.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1374 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005993 (s)