News Flash:

SOCANT! Cum s-a razbunat o tanara pe prietena ei! A filmat-o cum face sex si a pus filmuletul intim pe internet!

13 Decembrie 2016
1049 Vizualizari | 0 Comentarii
fa oral
O tanara din Marea Britanie - care a postat pe internet un film in care prietena sa facea sex, drept razbunare dupa ce cele doua s-au certat - a primit o pedeapsa ridicol de mica, scrie Daily Mail.
In urma cu cateva luni, Danika France (18 ani) a intrat in camera prietenei ei, Leah Travena (19 ani), si a filmat-o in timp ce facea sex cu un barbat. Travena s-a plans, iar France i-a promis ca sterge filmuletul. Dupa o luna, insa, cand cele doua s-au certat, France a postat pe internet filmuletul cu prietena ei facand sex.
Travena s-a adresat politiei, spunand ca nu si-a dat acceptul ca filmuletul sa fie postat, ca se simte umilita si are chiar tendinte suicidale in urma clipului, vrand sa se arunce de pe un pod, ''pentru a face tuturor o favoare''. France si-a recunoscut fapta, iar judecatorii au stabilit sa o lase in libertate, cu obligatia de a purta o bratara electronica, scrie gandul.info. In plus, France trebuie sa ii plateasca fostei ei prietene compensatii in valoare de 130 de euro.
France, care traieste din ajutor social dupa ce si-a pierdut jobul de ingrijitoare, a recunoscut si o alta fapta, si anume faptul ca a agresat o fata in timpul unei nopti in oras. Pentru acest cap de acuzare, France a primit o amenda de 275 de euro si interdictia de a iesi din casa intre orele 19 si 7.

razbunare daily mail danika france leah travena sterge filmuletul sex
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004484 (s)