News Flash:

SOCANT! Cadavrul unei jurnaliste cunoscute, gasit la marginea autostrazii

11 Februarie 2016
3010 Vizualizari | 0 Comentarii
cadavru gasit
Jurnalista Anabel Flores Salazar a fost rapita din locuinta sa de barbati inarmati si cadavrul sau a fost ulerior gasit pe marginea unei autostrazi. Este cel mai recent exemplu al pericolelor care ii pandesc pe jurnalsiti in Mexic. 
Procurorul general din statul mexican Puebla a fost informat ca un trup de femeie, gol si legat, cu capul infasurat intr-o punga de plastic, a fost gasit langa o autostrada. Procurorul general din statul invecinat Veracruz a confirmat ca este vorba despre jurnalista Flores Salazar, transmite CNN, citat de ziare.com.
Jurnalista scria despre infractionalitate, justitie si alte domenii intr-un ziar local. In noaptea de luni spre marti, in jurul orei 2:00, ea a fost rapita de opt persoane inarmate. Atacatorilor le-a fost permis accesul in locuinta de catre matusa femeii, pe care au mintit-o ca au un mandat de arestare pentru jurnalista.
„I-am rugat sa nu o ia. Le-am spus ca a nascut de curand”, a povestit femeia.
Rapitorii jurnalistei s-au facut nevazuti in vehicule furate.
Procurorul special pentru Crime impotriva Libertatii de Expresie din Mexic va investiga rapirea si moartea jurnalistei.
Mexicul este una dintre cele mai periculoase tari pentru jurnalisti, care sunt in special vanati de crima organizata, mai ales cartelurile drogurilor. Din 2011 incoace, 11 jurnalisti au fost ucisi in legatura directa cu munca lor.

Galerie Foto

Anabel_Flores_Salazar
procurorul general flores salazar
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1193 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004705 (s)