News Flash:

SOC! Silvio Berlusconi, una din tintele gruparii teroriste Stat Islamic!

23 Aprilie 2015
1139 Vizualizari | 0 Comentarii
Fostul premier italian Silvio Berlusconi se teme ca ar putea fi asasinat in cursul unor evenimente in spatii deschise, afirmand ca se afla pe primele pozitii pe lista cu tinte a gruparii teroriste Stat Islamic, relateaza agentia ANSA in pagina electronica.
"Voi aparea la televizor si voi participa la mitinguri, dar numai in spatii inchise, deoarece cineva ar putea incerca sa atenteze la viata mea", a afirmat Berlusconi miercuri, in cadrul unei reuniuni cu parlamentari ai partidului sau de centru-dreapta, Forza Italia.
El a adaugat ca se afla pe primele pozitii pe o lista cu tinte a gruparii islamiste Stat Islamic.
Gruparea terorista Stat Islamic (SI) a facut recent o serie de amenintari privind cucerirea Romei si a Vaticanului, determinand Guvernul italian sa sporeasca masurile de securitate.
Serviciile secrete italiene au avertizat ca exista riscul ca teroristi ai grupului Stat Islamic din Libia sa incerce sa ajunga in Italia pe cale maritima, infiltrandu-se printre miile de imigranti veniti saptamanal. Conform unor interceptari realizate de serviciile secrete italiene, organizatia terorista Stat Islamic ameninta ca va trimite intre 500.000 si 700.000 de imigranti, pe cale maritima, in Italia, in cazul unei interventii militare in Libia.
Anterior, Italia a anuntat ca este pregatita sa participe cu 5.000 de militari la o eventuala operatiune internationala de stabilizare a Libiei.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005005 (s)