News Flash:

Siropul de bere te scapa de o afectiune foarte suparatoare. Iata cum se prepara

5 Iulie 2018
954 Vizualizari | 0 Comentarii
sirop bere mare

Chiar si dupa ce te vindeci de raceala, poti ramane cu o tuse care persista mai multe saptamani. Pentru a scapa de aceasta problema, poti folosi siropul de bere. Iata care sunt ingredientele de care ai nevoie pentru a-l prepara.

Iata cum se prepra:

Pentru a pregati siropul de bere ai nevoie de urmatoarele ingrediente: doua cani de bere si o jumatate de cana de zahar. De asemenea, ai nevoie de un recipient din sticla, cu capac, în care sa tii acel sirop.

Pentru a pregati siropul trebuie sa topesti zaharul. Pune-l într-un recipient la foc mic si lasa-l cateva minute. Cand se caramelizeaza zaharul, amesteca-l cu berea. Lasa amestecul la fiert pentru 15 sau 20 de minute. Este important sa amesteci continuu în timp ce berea si zaharul sunt pe foc. Cand este gata, siropul trebuie sa aiba consistenta si culoarea mierii.

Cata bere trebuie sa bei ca sa faca bine organismului. Sfatul unui cunoscut nutritionist

Cand este gata, siropul poate fi pus într-un recipient din sticla, cu capac. Acesta trebuie sa fie depozitat într-un loc în care este întuneric.

Este indicat sa se consume în fiecare zi cate o lingura din acest sirop. Astfel vei scapa de tusea suparatoare care poate persista chiar si dupa ce raceala se vindeca.

Asadar, daca dupa o raceala ai ramas cu o tuse suparatoare, tot ce trebuie sa faci este sa prepari un sirop din bere. Ai nevoie de doua ingrediente care se gasesc cu usurinta. De asemenea, acest sirop se prepara foarte usor. Este un remediu pe care îl poti încerca si tu pentru a trata tusea suparatoare care poate sa ramana uneori dupa o raceala.


raceala saptamani bere
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1118 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004473 (s)