News Flash:

Simona Patruleasa: “Nu ies din casa daca nu sunt aranjata”

8 Mai 2017
1306 Vizualizari | 0 Comentarii
simona patruleasa
Simona Patruleasa prezinta principalul jurnal de stiri de la Kanal D de luni pana vineri. Atunci cand nu apare la televizor isi dedica timpul cresterii si educarii fetitei ei, Ingrid, in varsta de sase ani. Cu toate ca este este complimentata la tot pasul, niciodata nu a spus despre ea ca este o femeie frumoasa. Simona stie sa se imparta cu succes intre cariera si viata de familie. Cum reuseste acest lucru, dar si cand se va retrage de pe micul ecran cititi in interviul de mai jos.
Esti o femeie frumoasa, tu cum te descrii?
Eu nu am spus niciodata asta despre mine. Of, e greu sa raspund la aceasta intrebare. Sunt o persoana perfectionista si de multe ori asta e o calitate, dar de mule ori imi da si batai de cap, sunt o mama iubitoare, o prietena devotata si un om foarte, foarte sufletist, scrie ciao.ro.
„Mi-am dorit candva sa fiu mai inalta.Sper ca fiica mea sa fie mai inalta decat mine”
 Dar ce iti place cel mai mult la tine din punct de vedere fizic?
N-am ceva anume sa zic ca imi place, poate ochii desi nu am ochii albastri. Nu stiu, adica ma simt bine in pielea mea. Mi-as fi dorit candva sa fiu putin mai inalta, dar sper sa fie fiica mea mai inalta decat mine, dar in general cred ca sunt o persoana construita armonios.

simona patruleasa perfectionista prietena devotata
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1183 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005410 (s)