News Flash:

Simona Halep spune ca abordeaza fara presiune turneul de la Wimbledon

1 Iulie 2018
877 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep iarba 1

Simona Halep spune ca va aborda fara presiune al treilea grand slam al anului, turneul de la Wiombledon, dupa ce a reusit sa castige French Open.
    "Nu ma astept la schimbari mari. Bineinteles, este in interiorul meu o schimbare, deoarece sunt foarte bucuroasa ca am putut sa depasesc acea bariera. Presiunea nu mai exista. Visul a devenit realitate. Asa ca nu ma mai stresez deloc cu lucruri ce tin de castigarea unui gran slam. Este frumos sa fii in aceasta pozitie. Imi ofera doar momente fericite, nimic altceva. Viata este aceeasi, toata lumea este la fel, eu sunt la fel. Sunt aici pregatita sa merg inainte. Abia astept sa incep. Nu stiu cum o sa fie acest turneu. Zambesc mult, ma simt fericita. Sunt bucuroasa sa revin pe teren. A fost un vis sa castig la Roland Garros. Am facut-o, acum mi-am setat un alt obiectiv. Mi-ar placea sa am o medalie olimpica. Asa ca ma concentrez pe asta", a declarat Halep, intr-o conferinta de presa.

Ea a anuntat ca isi va lua o vacanta mai lunga dupa turneul de la Wimbledon.

"Stiam ca trebuie sa ma adun pentru acest grand slam. Este un turneu important si trebuie sa ma concentrez pe el. Dar dupa acest turneu o sa am o vacanta mare. Am nevoie de asta. Discutiile cu Darren Cahill? A fost mandru de cea cea am facut. A fost mandru ca m-am putut schimba, ca am putut sa imi imbunatatesc atitudinea si toate acestea. Si dupa aia a spus doar <inapoi la munca>", a afirmat ea.

Simoan Halep a reafirmat faptul ca a fost impesionata de cum a fost intampinata in Romania dupa ce a castigat la Roland Garros.

"A fost extraordinar ca 20.000 de oameni au venit sa ma vada pe mine si sa-mi vada trofeul. Am avut lacrimi in ochi primind dragostea oamenilor. A fost frumos sa vad ca oamenii apreciaza munca mea si rezultatele mele. Cred ca a fost si pentru ei un vis, sa aiba din nou o jucatoare care castiga un grand slam dupa 40 de ani. A fost un moment extraordinar. Le multumesc ca au facut asta, a fost ceva spacial. Am primit multa energie din partea lor. Nu cred ca acum va fi o presiune mai mare decat inainte, deoarece inainte a fost o presiune imensa si toata lumea spunea ca nu sunt in stare sa castig un grand slam pentru ca sunt slaba din punct de vedere psihic. Dar acum a facut-o. Simt ca oamenii au inteles ca daca nu renunti, daca muncesti, continui sa muncesti la ceea cea ai mai putin bun, poti sa iti realizezi visul. Asa ca acum simt ca toata lumea este mai relaxata. Bineinteles, am multe cereri pentru fotografii, autografe, e un pic de nebunie in tara mea. Dar ma bucur de asta si incerc sa ma descurc cat mai bine posibil. Sunt obisnuita pentru ca anul trecut a fost la fel cand am atins locul I", a spus Halep.

Simona Halep, locul I WTA, va evolua, marti, cu japoneza Kurumi Nara, locul 100 WTA, in prima mansa a turneului de la Wimbledon.

"Stiu ca adversara mea este foarte rapida, loveste plat. Trebuie doar sa fiu puternica pe picioare, sa fiu pregatita pentru o lupta. O sa fie o lupta mare", a spus Halep despre prima ei adversara de la Wimbledon.

 


simona halep wiombledon french open wimbledon
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1196 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010006 (s)