News Flash:

Simona Halep si Naomi Osaka, adversare in semifinalele de la Indian Wells. La ce ora este programat meciul

16 Martie 2018
953 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep china

Simona Halep (1 WTA) o intalneste sambata pe Naomi Osaka (44 WTA), in semifinala de la Indian Wells.
Meciurile vor avea loc sambata dimineata: primele vor juca Williams si Kasatkina, de la ora 04:00, iar Halep si Osaka vor intra pe teren in jurul orei 05:30, dupa incheierea primei semifinale. Vineri dimineata s-a stabilit si a doua semifinala de la Indian Wells, respectandu-se traditia la editia din acest an: nicio zi fara surprize! Angelique Kerber (Germania), a 10-a favorita a turneului de 8,7 milioane de dolari, a fost invinsa in mai putin de o ora de Daria Kasatkina (Rusia), cap de serie numarul 20, in sferturile de finala. Rusoaica a distrus-o pur si simplu pe Kerber, scor 6-0, 6-2, iar pentru un bilet in ultimul act se va lupta cu Venus Williams (favorita 8). Americanca a avut si ea parte de un meci simplu, trecand de Carla Suarez Navarro (Spania, favorita 27), cu scorul de 6-3, 6-2.

Organizatorii de la Indian Wells au decis ca semifinalele fetelor sa se dispute in sesiunea de seara, iar meciurile baietilor, care vor avea loc in cadrul sferturilor de finala, sa se joace ziua. Astfel, Simona Halep si Naomi Osaka vor evolua in ultima partida de simplu de pe central, imediat dupa prima semifinala dintre Venus Williams si Daria Kasatkina (ora 04:00). Simona si Naomi se vor intalni pentru a patra oara in circuit, romanca de 26 de ani fiind neinvinsa in fata niponei in varsta de 26 de ani. Cele doua nu se dueleaza doar pentru un loc in finala, ci si pentru un cec in valoare de 655.000 de dolari.

Simona Halep, numarul unu mondial, a invins-o pe croata Petra Martic (51 WTA) in trei seturi si s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Indian Wells.
"A fost foarte greu sa joc astazi din cauza vantului, dar si din cauza stilului de joc al Petra-ei. Nu stiu cum am castigat, dar am castigat! Am fost putin frustrata din cauza vantului, mingea se misca mereu. Am refuzat sa pierd si am luptat pana la final. Am vrut sa fiu doar un fan la meciul surorilor Williams si sa vad cum e sa faci parte din acest public minunat. Sunt o mare fana a surorilor Williams", a spus Simona Halep, la finalul meciului.

Simona Halep (1 WTA) va intalni o adversara surpriza in semifinale, pe Naomi Osaka (44 WTA), dupa ce nipona a eliminat-o in sferturi pe Karolina Pliskova din Cehia, a 5-a favorita a competitiei de categorie Premier Mandatory.

Simona Halep a castigat editia din 2015 a turneului de la Indian Wells, iar anul trecut a fost eliminata in turul al treilea, de jucatoarea franceza Kristina Mladenovic, cu scorul de 6-3, 6-3. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005056 (s)