News Flash:

Simona Halep si colegele de la Fed Cup, stralucitoare la dineul oficial - GALERIE FOTO

15 Aprilie 2016
1130 Vizualizari | 0 Comentarii
tenis dineu
Componentele nationalei de Fed Cup a Romaniei au participat joi seara la petrecerea jucatoarelor organizata la Cluj, inaintea meciului cu Germania (16-17 aprilie). Alexandra Dulgheru, Simona Halep, Irina Begu si Monica Niculescu au imbracat rochii elegante pentru dineul oficial, invingandu-le pe Angelique Kerber, Andrea Petkovic, Annika Beck si Julia Goerges la capitolul moda!
Nemtoaicele au ales tinute casual si au fost destul de retrase la evenimentul dinaintea barajului de mentinere in Grupa Mondiala. De partea cealalta, tricolorele s-au bucurat din plin de petrecere, fiind deja obisnuite cu atmosfera. Ele au mai disputat un meci de Fed Cup la Cluj-Napoca, pierdut insa contra Cehiei, in luna februarie, scor 2-3.
Dineul nu a durat prea mult, tinand cont ca Simona, Irina, Monica si Alexandra, asistate de capitanul Alina Tecsor, aveau programat antrenamentul oficial vineri dimineata, de la ora 09:30. Apoi, dupa ora 13:00, va avea loc tragerea la sorti in urma careia se va stabili ordinea celor 5 meciuri programate in zilele de sambata si duminica.

Galerie Foto

tenis_dineu_3
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006105 (s)