News Flash:

Simona Halep: "Maine o sa fie un meci greu, joc impotriva unei romance, dar o sa fie o partida frumoasa"

4 Ianuarie 2018
991 Vizualizari | 0 Comentarii
halep si begu2

Simona Halep se asteapta la o partida "dificila", dar frumoasa, impotriva compatrioate ei, Irina-Camelia Begu, in semifinalele turneului de la Shenzhen, programate vineri.
"Cred ca am dominat meciul, stiam ca ea loveste foarte tare, dar eu am fost puternica pe picioare, am putut sa blochez fiecare minge si sa deschid terenul, de asemenea. Nu e usor sa faci asta cand joci impotriva unor jucatoare cu lovituri puternice, dar am facut toul astazi si simt ca am jucat foarte bine. Sunt inca departe de castigarea titlului. Maine o sa fie un meci greu, joc impotriva unei romance, asa ca o sa fie o partida frumoasa. O sa dau totul, o sa incerc sa castig, intotdeauna cand intru pe teren incerc sa castig. Imi place sa joc la Shenzhen, am facut mereu treaba buna aici, asa ca le multumesc fanilor ca au venit si ii astept si maine la arena", a declarat Halep, la interviul de pe teren, dupa sucesul din sferturi, cu Arina Sabalenka.

Simona Halep, locul I WTA, a invins-o, joi, cu scorul de 6-2, 6-2, pe Arina Sabalenka din Belarus, locul 73 WTA, calificandu-se in semifinalele Shenzhen Open.

In faza urmatoare, Simona Halep va evolua cu Irina-Camelia Begu, locul 43 WTA si cap de serie numarul 4, care a invins-o, tot joi, cu scorul de 7-5, 7-5, pe sportiva Timea Babos din Ungaria, locul 56 WTA si cap de serie numarul 8. Halep si Begu sunt partenere la dublu, fiind in semifinalele probei de la Shenzhen.

Calificarea in penultimul act la simplu este recompensata la competitia chineza cu un premiu de 43.663 de dolari si cu 110 puncte WTA.

Anul trecut, Simona Halep a pierdut in optimi la acest turneu, in fata sportivei cehe Katerina Siniakova, scor 3-6, 6-4, 5-7. Halep a castigat competitia chineza in 2015.


simona halep irina-camelia begu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005319 (s)