News Flash:

Simona Halep a vorbit despre omul din spatele succesului de la Paris: Ma bucur de fiecare meci

20 Iunie 2018
966 Vizualizari | 0 Comentarii
s a aflat acesta este secretul simonei halep pentru a fi invincibila cine este alexis castorri antrenorul mental al sportivei 289534

Simona Halep, nr. 1 in tenisul feminin, a vorbit pentru Tennis Channel despre persoana care a contribuit la cucerirea primului turneu de Mare Slem. Alexis Castorri a ajutat-o pe campioana sa evolueze la capitolul mental.
Simona Halep este pe toate paginile ziarelor de sport. Ea a reusit in acest an sa-si adjudece primul trofeu la Rolang Garros, turneul ei preferat. Dupa trei finale de Mare Slem pierdute, nr.1 a lucrat foarte mult la capitolul mental. A decis sa apeleze la Alexis Castorri, un psiholog care a colaborat cu cei mai mari sportivi ai lumii.

„Este grozav sa ai cu cine sa vorbesti si sa te ajute sa treci peste probleme. Te face sa accepti si jocul mai putin bun. M-am schimbat, iar acum ma bucur foarte mult cand fac ceea ce imi place. Sunt mai fericita”, a declarat Simona.

Halep nu a uitat nici de cei care i-au fost alaturi in momentele cele mai grele.


„Parintii mei sunt grozavi. Ei m-au educat sa fiu o persoana buna si sa lupt pentru ce imi doresc. Mi-au insuflat incredere ca pot realiza orice”, a incheiat campioana.

Alexis Castorri a colborat in ultimul timp cu Kevin Anderson si Andy Murray. Pe sud-african, psihologul l-a ajutat sa ajunga in finala US Open de anul trecut.


simona halep alexis castorri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1263 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005049 (s)