News Flash:

Simona Halep a ajuns in Romania. Fanii au asteptat-o pe finalista la aeroport

29 Ianuarie 2018
901 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep trofeu australian open

Simona Halep a revenit in Romania, luni dimineata, dupa finala pierduta la Australian Open, in fata danezei Caroline Wozniacki.
11:33 "Este trist ca nu am putut sa castig dar viata merge inainte. Este doar un meci de tenis. Trebuie sa fac niste teste, sa vad cum va fi. A fost greu, dar Caroline a meritat victoria", a declarat Simona Halep la revenirea in tara.

11:05 Avionul Simonei a aterizat. Romanca a facut escala la Doha, alaturi de echipa ei. Aproximativ o ora si jumatate.
10:40 Este a doua mobilizare generala pentru Simona, in ultimele patru luni. Pe 9 octombrie 2017, Simona Halep era primita la Salonul Oficial al aeroportului, dupa ce devenise, in premiera, numarul unu mondial. Acum, dupa a treia finala de Mare Slem a carierei, Simona va ajunge mai repede in fata romanilor, pentru ca nu mai merge intai in zona de protocol a aeroportului. Simona este a 19-a cea mai longeviva #1 din tenisul feminin, cu 16 saptamani de domnie, la una in spatele americancei Jennifer Capriati, dar in fata unor nume grele precum Venus Williams, Arantxa Sanchez Vicario, Ana Ivanovic sau Garbine Muguruza.

Constanteanca a fost protagonista celor mai intense partide ale editiei 2018 a primului turneu de Mare Slem al sezonului, cu Karolina Pliskova, Angelique Kerber si daneza care, prin victoria cu 7-6(2), 3-6, 6-4 din finala de sambata. a determinat rocada in varful ierarhiei WTA, coborand-o pe Simona pe locul 2.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004814 (s)