News Flash:

Si amicii fac sex? Tu ai facut sex cu prietenul tau?

30 Decembrie 2015
1539 Vizualizari | 0 Comentarii
pozitia 690
Poţi să combini sexul şi prietenia? Acest lucru poate fi destul de dificil şi poate implica modificarea unora dintre obiceiurile tale.
De obicei femeile sunt cele care păstrează prieteniile şi relaţiile separat. Bărbaţiiîşi păstrează opţiunea de a explora. Când un bărbat decide să exploreze "profund" cu una dintre prietenele sale, el trebuie să încerce să acţioneze ca un adevărat gentleman şi nu ca un prieten în ochii ei. Uneori suntem confuzi şi nu ştim, de fapt, ce ne dorim. Dar fii rapid, partenerii nu cresc în copaci şi o persoană care va şti cum să cucerească inima prietenei tale ar putea apărea curând.
Trebuie să începi o conversaţie despre asta şi să o duci în direcţia dorită. Spune-i prietenului tău că doreşti să duci relaţia la un alt nivel şi spune-i care sunt intenţiile şi dorinţele tale. Poate cuvintele tale îţi vor încuraja prietenul să-ţi exprime atracţia faţă de tine. Există însă posibilitatea şi pentru un alt scenariu. Trebuie să fii pregătit pentru o asemenea variantă. Mai ales că prietenia voastra va fi marcată de acest lucru pentru ceva timp.

care
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008508 (s)