News Flash:

Sfaturi pentru a avea sani sanatosi si sexy

25 Septembrie 2015
1198 Vizualizari | 0 Comentarii
san sanatos
Sanii se numara printre cele mai delicate parti ale corpului feminin si au nevoie înca din copilarie de o atentie constanta pentru a preveni efectele trecerii timpului si a-i feri de boli. Afla cum trebuie sa ai grija de ei!
 
Sanatatea sanilor trebuie sa preocupe orice femeie. Acest aspect nu trebuie neglijat, deoarece în timp poate conduce la afectiuni grave, la complicatii nedorite si la o lipsa de încredere a femeii în ea. Pentru a evita aceste neplaceri poti sa urmezi cateva  sfaturi care sa te ajute sa-ti pastrezi sanatatea si frumusetea sanilor. 
  
Se recomanda o alimentatie bogata în proteine, care ajuta atat la cresterea imunitatii cat si la cresterea fermitatii muschilor. Din dieta nu trebuie sa lipseasca alimentele bogate în vitamina E, C si seleniu. Este recomandata limitarea consumului de cafea si alcool si renuntarea la fumat. De evitat consumul grasimilor animale, de regula se recomanda carnea de pui, vita si peste. 

Alegerea unor sutiene de calitate, care sa mentina pozitia sanilor fara a face presiune asupra lor. Femeile care au sanii mari trebuie sa foloseasca începand din adolescenta sutiene de sustinere astfel încat sa nu permita lasarea sanilor. Materialul din care este confectionat sutienul trebuie sa aiba o textura (bumbac) moale, iar balenele inserate pe banda laterala a cupei trebuie sa fie bine prinse ca sa se evite ranirea sanului. 
  
Se recomanda dusurile cu apa rece, cu miscari circulare de jur împrejurul sanilor. Apa rece întareste tesutul conjuctiv, tesutul de sustinere al sanilor, stimuleaza irigarea acestei zone si alimenteaza celulele cu substantele nutritive necesare. Imediat dupa dus hidrateaza pielea cu o lotiune pentru corp sau un ulei pe baza de extracte din plante. 

Se recomanda efectuarea unor masaje blande prin miscari circulare cu ajutorul unei creme hidratante.  
  
Pentru a evita comprimarea sanilor pe timpul noptii, nu este recomandat dormitul pe burta. 
  
Gomajele la nivelul sanilor ajuta la stimularea circulatiei sangvine si la reînnoirea celulara. Gomajul nu se face la nivelul zonei areolare. Produsele alese pentru gomaj trebuie sa fie cu particule abrazive din cele mai fine. 

Nu este recomandata expunerea la soare fara sutien. Pentru o protectie si mai mare în fata razelor solare este indicat sa folosim o crema cu factor de protectie ridicat. 
   
Daca esti pasionata de sport nu uita sa porti un sutien adecvat. Sutienele confectionate special pentru practicarea sportului sunt facute dintr-un material care absoarbe transpiratia, tesaturile de regula fiind naturale.  
 
Este ideal de practicat sporturi cat mai putin violente. Un sport indicat ar fi înotul, deoarece ajuta la tonifierea muschilor bustului. 
 
Nu uita de autopalparea sanilor si de controlul medical periodic. 

sanatatea sanilor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005429 (s)