News Flash:

SCENE SOCANTE intr-o familie din judetul Arad! Doi copilasi au fost batuti cu bestialitate de catre tatal lor!

29 Octombrie 2015
1050 Vizualizari | 0 Comentarii
copil batut
Doi copii din Arad, in varsta de 3 si 7 ani, au ajuns la spital cu rani grave dupa ce au fost batuti de tatal lor care era beat.
Mort de beat, barbatul de 27 de ani si-a batut cei doi copii, de 3, respectiv 7 ani, producandu-le mai multe leziuni grave, scrie rtv.net.
"Procurori ai Parchetului de pe langa Judecatoria Arad, dupa ce in prealabil a fost inceputa urmarirea penala si a fost pusa in miscare actiunea penala, au inaintat judecatorului de drepturi si libertati propunerea de arestare preventiva a inculpatului Porpona Radu Iosif, cercetat pentru savarsirea infractiunii de violenta in familie. Judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Arad a admis propunerea procurorilor cu privire la inculpatul Porpona Radu Iosif, dispunand arestarea preventiva a acestuia pe o durata de 30 zile", se arata in comunicatul transmis de IPJ Arad.
Oamenii legii mai spun ca "in data de 24.10.2015, ora 00.30, in timp ce se afla la domiciliul sau, suspectul i-a agresat fizic pe fii sai, minorii I.C.Y., in varsta de 7 ani, respectiv P.C.I., in varsta de 3 ani, carora le-a provocat leziuni traumatice constand in traumatism cranian respectiv escoriatii faciale si echimoze faciale astfel cum reiese din fisa de observatie a minorilor care in prezent se afla internati la Spitalul Clinic Medical Judetean".

beat medical judetean
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1285 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008656 (s)