News Flash:

SCENE INGROZITOARE in gara din Suceava! Un politist o fost ucis chiar pe peron

21 Iulie 2017
1082 Vizualizari | 0 Comentarii
crima gara
Un politist de la Transporturi Feroviare a fost omorat, joi noaptea, in gara din Suceava, de un tanar de 24 de ani, care, potrivit imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, a venit spre omul legii si l-a injunghiat de mai multe ori, aparent fara motiv, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Ionut Epureanu, purtatorul de cuvant al Politiei Suceava, a declarat joi noaptea, corespondentului MEDIAFAX ca politistul de la Transporturi Feroviare, omorat in Gara Burdujeni, din municipiul Suceava, se afla pe peron cand, un tanar de 24 de ani, din Valea Moldovei a venit spre el si l-a injunghiat.
„Pe peronul garii un politist din cadrul Serviciului Politiei Transporturi Feroviare Suceava isi efectua serviciul. La un moment dat, asa cum se vede pe imaginile video, vine un individ de 24 de ani, din comuna Valea Moldovei, judetul Suceava. Acesta a iesit din sediul garii, cu un cutit si l-a atacat din spate pe politist. Agentul a cazut la pamant, iar apoi individul i-a aplicat alte lovituri”, a declarat Epureanu.
Atacatorul a fost prins imediat dupa comiterea faptei de alti din politisti care se aflau intr-un tren ce tocmai intra in gara din Suceava, impreuna cu alti doi cetateni care se aflau in zona.
Un echipaj SMURD a sosit imediat pentru a-l salva pe politsti, insa in ciuda eforturilor medicilor, acesta a murit.
Epureanu a mai declarat ca nu a existat niciun fel de conflict intre politist si agresor anterior atacului si ca incidentul s-ar fi petrecut aparent fara motiv.
Ancheta se desfasoara sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Suceava.
Agentul sef adjunct de politie omorat joi noaptea in Gara Suceava avea 38 de ani si lucra de 15 ani in Politia TF, fara sa fi fi avut vreo abatere. Barbatul era casatorit si avea doi copii minori.
Barbatul care a ucis un politist in gara din Suceava a fost retinut
Barbatul de 24 de ani, din comuna Valea Modovei, a fost retinut, vineri dimineata, in cazul uciderii politistului de la Transporturi Feroviare in gara din Suceava, anchetatorii incercand sa afle care a fost motivul crimei. Ministrul de Interne, Carmen Dan, a transmis condoleante familiei.
Purtatorul de cuvant al Politiei Suceava, Ionut Epureanu, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX ca barbatul care l-a ucis joi noaptea pe agentul sef de politie Sorin Vezeteu a fost retinut vineri dimineata, in jurul orei 6, dupa audieri.
Pe pagina de facebook a Politiei Romane a fost postat un mesaj de condoleante pentru politistul care a cazut la datorie.
„Agent sef de politie Vezeteu Sorin, ajutor sef de post la Postul de Politie Transporturi Feroviare Suceava, cazut la #datorie! Dumnezeu sa-l odihneasca!”, scriu politistii.
Si ministrul de Interne, Carmen Dan a reactionat pe pagina sa de socializare, spunand ca agresorul a fost prins. Totodata, a transmis condoleante familiei agentului de politie.
„In aceasta seara (joi seara – n.r) un politist a fost injunghiat mortal in gara Burdujeni, Suceava. Suspectul a fost prins si este cercetat! Sunt alaturi de familia indurerata si de colegii din Politia Transporturi Feroviare ai agentului Vezeteu Sorin, ajutor sef post la Postul de Politie TF Suceava. Impreuna cu echipa de conducere din Ministerul Afacerilor Interne voi face toate cele necesare pentru a-i ajuta in aceste momente grele. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!”, a scris Carmen Dan.
Politistul Sorin Vezeteu ase afla, joi noaptea, in pe peronul garii Burdujeni, din Suceava, cand un individ a venit spre el si l-a injunghiat din spate in jurul gatului. Omul legii a cazut, apoi agresorul i-a aplicat mai multe lovituri, care i-au fost fatale agentului.
„Pe peronul garii, un politist din cadrul Serviciului Politiei Transporturi Feroviare Suceava isi efectua serviciul. La un moment dat, asa cum se vede pe imaginile video, vine un individ de 24 de ani, din comuna Valea Moldovei, judetul Suceava. Acesta a iesit din sediul garii, cu un cutit si l-a atacat din spate pe politist. Agentul a cazut la pamant, iar apoi individul i-a aplicat alte lovituri”, a declarat Epureanu.
Atacatorul a fost prins imediat dupa comiterea faptei de alti din politisti care se aflau intr-un tren ce tocmai intra in gara din Suceava, impreuna cu alti doi cetateni care se aflau in zona.
Un echipaj SMURD a sosit imediat pentru a-l salva pe politist, insa in ciuda eforturilor medicilor, acesta a murit.
Potrivit lui Epureanu, nu a existat niciun fel de conflict intre politist si agresor anterior atacului, incidentul petrecandu-se aparent fara motiv.
Sorin Vezeteu, agentul sef adjunct de politie omorat joi noaptea in Gara Suceava, avea 38 de ani si lucra de 15 ani in Politia TF, fara sa fi fi avut vreo abatere. Barbatul era casatorit si avea doi copii minori.Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1197 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005829 (s)