News Flash:

SCANDAL URIAS IN SPORT! Gabi Szabo o face praf pe Monica Iagar, noua sefa a clubului Dinamo: "Rusinea sportului romanesc!"

25 Noiembrie 2016
1160 Vizualizari | 0 Comentarii
gabi szabo
Fosta atleta Monica Iagar, in varsta de 43 de ani, va ocupa, de vineri, functia de presedinte interimar al Clubului Sportiv Dinamo. George Cosac si-a incheiat joi mandatul, dupa ce i-a expirat imputernicirea primita in 2015.
Gabriela Szabo a comentat decizia pe pagina sa de facebook.
"Rusinea Sportului Romanesc! Fosta sportiva cu probleme de dopaj si comportament numita de Ministerul de Interne sa conduca clubul Dinamo! Doamne ce am fost odata in sport si ce am ajuns! Sistemul nostru este bolnav! Nu cred ca se va vindeca", a scris Szabo cu referire la suspendarea pentru dopaj cu care a fost sanctionata in timpul carierei.
In noiembrie 2015, fostul jucator de tenis George Cosac a fost imputernicit de ministrul Afacerilor Interne sa ocupe functia de presedinte al Clubului Sportiv Dinamo, dupa ce Elisabeta Lipa a preluat conducerea Ministerului Tineretului si Sportului.
Nascuta la Sighetu Marmatiei, la 2 aprilie 1973, Monica Iagar si-a facut debutul international in 1995, iar in un an mai tarziu a fost suspendata sase luni pentru dopaj. In 2008, a devenit campioana europeana la saritura in inaltime, atat in sala, cat si in aer liber. La Jocurile Olimpice din 2004, a incheiat pe locul 8 in finala din proba de saritura in inaltime. Recordul personal a fost de 2.02 metri.
Alegerea noului presedinte al Clubului Sportiv Dinamo va avea loc pe 14 decembrie.
sursa: ProSport.ro 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1199 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007106 (s)