News Flash:

Satul de vacanta plutitor de la Dunare. Minuni made in Romania

20 Noiembrie 2017
2356 Vizualizari | 0 Comentarii
saT

Prin intermediul proiectului ”Dreptul la Dunare”, in mijlocul peisajului de vis din localitatea Berzasca, Caras-Severin, a fost amenajat un sat de vacanta care seamana mai mult cu o destinatie exotica.

Deocamdata au fost construite doar 15 casute rustice si urmeaza sa fie date in folosinta alte 15, care vor forma doua insule, Egreta si Pelicanul.

Proiectul continua cu amenajarea unor piscine, alei de promenada, un port turistic, o pista de biciclete si un punct de belvedere, toate promitand o vacanta de vis pe meleaguri romanesti cu un peisaj care absoarbe.

Fiecare casuta dispune de baie, o mini-bucatarie, living cu televizor si un dormitor dotat cu aparat de aer conditionat. Pretul pentru inchirierea unei casute de lemn este de 200 de lei pe noapte.

Se estimeaza ca in perioada imediat urmatoare turistii vor putea deja sa isi petreaca vacanta in mijlocul naturii la Berzasca. Investitia in satul de vacanta a fost posibila prin intermediul proiectului ”Dreptul la Dunare”, un proiect derulat cu bani europeni, in valoare de aproximativ doua milioane de lei.

Galerie Foto

sat2
berzasca caras-severin destinatie exotica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1248 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004911 (s)