News Flash:

Sala Polivalenta cu bani europeni la Dumbravita

30 August 2014
1132 Vizualizari | 0 Comentarii
Dumbravita va avea in curand o sala ultramoderna, polivalenta, facuta cu bani europeni. Proiectul, in valoare de 2 milioane de euro este realizat de comuna periurbana a Timisoarei, impreuna cu localitatea maghiara Szentes.
Proiectul ”Sportul, un instrument de dezvoltare a ofertei turistice transfrontaliere”, este sustinut prin Programul de Cooperare Transfrontaliera Romania-Ungaria si are ca scop incurajarea si dezvoltarea relatiilor si a evenimentelor turistice dintre cele doua localitati implicate in proiect, Dumbravita si Szentes, dar mai ales dintre judetele Timis si Csongrad.
Tabere sportive, excursii tematice, participare comuna la targurile de turism – sunt doar cateva din activitatile ce se vor intampla cu participarea romanilor si maghiarilor.
Prin acest proiect in Dumbravita se va construi o sala polivalenta, iar in localitatea maghiara se va reabilita si moderniza strandul din cadrul centrului de recreere Szentes. Sala polivalenta va avea o suprafata de 2.244 mp. In jurul salii vor fi amenajate parcari pentru 100 de autoturisme si 3 autocare, cat si un spatiu verde de recreere, scrie Tion.ro.
In sala se pot desfasura meciuri de baschet, handbal, volei, fotbal de sala, tenis, iar tribuna va avea o capacitate deaproximativ 500 de locuri, cu posibilitate de extensie. La intrare fi amenajat un spatiu pentru expozitii si un punct de informare turistica. De asemenea, sala polivalenta va fi dotata cu echipament sportiv, care sa permita organizarea de evenimente sportive de nivel modern, cu respectarea normelor internationale.
Proiectul este in valoare de 2.143.351,33 euro, din care Dumbravitei, ca lider de proiect, ii revin 1.357.495 euro.

dumbravita proiectul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0967 (s) | 22 queries | Mysql time :0.024260 (s)