News Flash:

Sala de consiliu a Primariei Timisoara va fi reabilitata. Unde se vor tine sedintele

20 Aprilie 2015
1489 Vizualizari | 1 Comentarii
Sala de consiliu a Primariei Timisoara intra in reabilitare la vara. Vor disparea gradenele, dar si structurile metalice, iar aspectul salii va fi radical schimbat. Operatiunea costa 120.000 de euro, iar pe timpul desfasurarii ei consilierii locali se vor simti… artisti, scrie debanat.ro.
Sala de consiliu a Primariei Timisoara va fi transformata total pana la finele acestui an. Lucrarea este prinsa in bugetul pe 2015 si este absolut necesara dintr-un motiv destul de straniu. „Actuala conducere a Primariei Timisoara doreste reabilitarea Salii de consiliu datorita faptului ca aceasta a fost multa vreme folosita pentru oficierea casatoriilor civile, ceea ce a dus la un trafic intens in aceasta zona a cladirii, cu consecinte de uzura sporita a mobilierului si a pardoselii”, se precizeaza in referatul care insoteste hotararea de consiliu local. In aceasta sala nu se mai oficiaza cununii civile de ani buni, iar mobilierul si podelele nu arata nici pe departe cu „uzura sporita”.
Pana la finalizarea lucrarilor, sedintele de plen ale Consiliului Local Timisoara se vor desfasura la Filarmonica Banatul”, a spus, pentru deBanat.ro, Alina Pintilie, purtatorul de cuvant al PMT. Modernizarea salii de consiliu va scoate din bugetul local 530.000 de lei.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004663 (s)