News Flash:

Rusia a inceput exercitii cu MiG-29 in Armenia

15 Aprilie 2015
1197 Vizualizari | 0 Comentarii
Militarii rusi au inceput miercuri exercitii aeriene in Armenia implicand avioane de vanatoare de a patra generatie MiG-29, a anuntat serviciul de presa al Districtului Militar Sud, citat de RIA Novosti.
"Astazi (miercuri), la baza aeriana rusa Erebuni din Armenia, au inceput exercitii aeriene tactice cu avioane moderne de a patra generatie MiG-29", indica sursa citata intr-un comunicat.
Exercitiile se vor derula pana la 18 aprilie si la ele vor participa 30 de unitati de tehnica speciala de aviatie si 150 de militari, se precizeaza in comunicat.
Fost aerodrom civil, aerodromul militar de la Erebuni, situat in apropiere de capitala Erevan, gazduieste din 1995 o baza aeriana rusa. Baza face parte din sistemul unificat de aparare antiaeriana al Comunitatii Statelor Independente.
Incepand din luna martie, Rusia si-a intensificat exercitiile militare, de la Marea Baltica la Sahalin. Peste 20 de nave ale Flotei ruse la Marea Baltica au efectuat manevre de aparare, iar pe coasta Pacificului au avut loc antrenamente ale unor unitati de infanterie. La 16 martie au inceput ample exercitii de verificare a capacitatii de lupta a fortelor militare ale tarii, iar seful Statului Major al armatei ruse, Valeri Gherasimov, a verificat anterior pregatirea trupelor strategice nucleare maritime.
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006139 (s)