News Flash:

Rihanna a nascut primul ei copil. Ce sex are bebelusul artistei

19 Mai 2022
379 Vizualizari | 0 Comentarii
rihanna

Unul dintre cele mai asteptate momente ale anului a sosit. Rihanna a adus pe lume primul ei copil si atat ea, cat si iubitul ei, A$AP Rocky sunt in culmea fericirii.


Rihanna si A$AP Rocky nu putea fi mai fericiti de atat. Artista a adus pe lume un baietel, potrivit tabloidelor de peste Ocean. Momentan, niciunul dintre ei nu a facut nicio declaratie, dar intreaga lume este cu ochii pe ei. 


Lunile trecute, intr-un interviu acordat in exclusivitate celor de la Vogue, Riri a vorbit despre cat de mult a schimbat-o sarcina si cat de bine i-a priit aceasta perioada. Cei care au urmarit-o pe Rihanna intens de cand a anuntat ca este insarcinata, au observat un singur lucru: artistei i-au placut mai mult ca niciodata decupajele.


Peste tot pe unde a mers, iubita lui A$AP Rocky a purtat haine care i-au scos in evidenta burtica de gravida. Faptul ca Rihanna a fost mereu un fashion icon nu mai este un secret pentru nimeni. Artista a avut mereu aparitii studiate si a fost o sursa de inspiratie pentru milioanele de fani care o urmaresc din toate colturile lumii.


„Moda a fost mereu una dintre pasiunile mele. Era de asteptat sa definesc si un stil al femeilor insarcinate. Nu imi place sa ma simt inconfortabil in hainele pe care le port. Cand am aflat ca sunt insarcinata, deja mi-am spus ca nu voi cumpara haine de la sectiunea maternitate. Imi pare rau, dar este mult mai amuzant sa ma imbrac acum. Nu voi lasa ca asta sa dispara doar din cauza faptului ca resimt anumite schimbari la nivelul corpului.”, spunea Riri.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1117 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004462 (s)