News Flash:

Restrictii de circulatie pe Calea Buziasului

3 Iunie 2014
1302 Vizualizari | 0 Comentarii
Un nou santier in Timisoara, alte restrictii, noi blocaje in trafic… Soferii care au ajuns luni, la primele ore ale diminetii, pe Calea Buziasului au putut constata ca in zona intersectiei cu strada Matei Millo circulatia este gatuita, se merge pe doua benzi din patru, cate una pe sens. Oficialii Primariei Timisoara nu s-au gandit sa anunte noile restrictii de circulatie… Cititorii Tion au sesizat, la primele ore ale diminetii, ca circulatia este blocata pe Calea Buziasului din Timisoara, din cauza unor lucrari care se desfasoara la intersectia cu strada Matei Millo, in zona unde erau calmatoarele de trafic, date jos, remontate si din nou date jos de mai multe ori anul acesta, si ca sunt cozi de masini pe toate partile – pe Calea Buziasului, pe Calea Stan Vidrighin si pe bulevardul Dr. Iosif Bulbuca.
„Nu stiu ce firma executa lucrari la acele “calmatoare” de trafic fix la orele de varf, intre 7-9, provocand ambuteiaje pe toate caile de acces in sens la AEM si dupa, spre Brithouse pe nervii soferilor care trebuie sa ajunga la serviciu la timp”, ne-a sesizat un cititor revoltat.
La fata locului am constatat ca intr-adevar se lucra pe Buziasului, in zona intersectiei cu strada Matei Millo, iar circulatia era restrictionata pe doua benzi pe o portiune.
De la reprezentantii Primariei Timisoara am aflat ca au loc lucrari la reteaua de canalizare, ca este o lucrare a Aquatim, si ca s-a aprobat restrictionarea circulatiei in zona, lucru pe care oficialii municipalitatii nu s-au gandit sa il anunte din timp.
„Acolo lucreaza Construcciones Lujan la canalizare, este lucrarea Aquatim. Este o lucrare care se va desfasura pe trei etape. Prima etapa vizeaza zona Calea Buziasului – strada Matei Millo, ar fi trebuit sa inceapa din 26 mai si sa tina pana 6 iunie, saptamana asta ar trebui sa se faca, probabil ca va exista un decalaj, banuiesc ca se va cere o prelungire… Se va circula pe cate doua benzi. Tronsonul doi este de la strada Matei Millo pana la strada Siemens, pana in 5 august, dar se va lucra pe spatiul adiacent carosabilului. In etapa a treia, din 16 iunie pana in 8 august, se va lucra pe carosabil, pana la strada Olarilor, vor fi din nou restrictii. Practic traficul va fi afectat in prima etapa si cea de-a treia. Se va lucra pe o lungime de 395 de metri”, am reusit sa aflam de la seful Serviciului Drumuri si Poduri din cadrul Directiei Tehnice a Primariei Timisoara, Ioan Ganciov.
Desi traficul este afectat de nenumaratele santiere deschise in Timisoara la ora actuala, iar in multe zone circulatia este cumplita la orele de varf, nu este pentru prima data cand se inchid strazi pentru diverse lucrari fara ca autoritatile locale sa anunte ceva. Si asta, desi toate aceste lucruri se discuta mai intai in Comisia de circulatie de la nivelul primariei, care da aviz favorabil sau nu…
Daca in timpul fostei administratii se prezenta un raport dupa fiecare sedinta a Comisiei de circulatie si erau anuntate restrictiile, acum nimeni nu mai considera necesar sa faca asta… Soferilor nu le ramane decat sa „descopere”, pe nervii lor, ca s-a mai deschis cate un santier in oras…

matei millo primariei timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0923 (s) | 33 queries | Mysql time :0.041516 (s)