News Flash:

Remediu natural pe baza de ulei de cocos pentru dantura cariata

27 Iunie 2018
927 Vizualizari | 0 Comentarii
dantura

Dantura sanatoasa este nu numai estetica – fundatia unui zambet frumos – ci si o componenta esentiala pentru intreg organismul. Cei mai mari inamici ai dintilor sunt, dupa cum bine stii, cariile dentare, dar, oricat de temeinica ar fi igiena orala, si indiferent de produsele cosmetice pe care le folosesti, in unele situatii cariile si bolile gingivale tot se produc. Pe fondul unor sensibilitati dentare aparte, dar nu numai, cariile nu pot fi prevenite eficient, singura solutie ramasa fiind tratarea lor la dentist.

Dar nimeni nu-si doreste sa se afle prea des pe scaunul dentistului… Vestea buna este ca exista si metode naturale de tratare a cariilor care nu presupun nici costuri mari, si nici programari la cabinete stomatologice. Un grup de cercetatori irlandezi a descoperit ca exista un ingredient natural care atat previne, cat si trateaza cariile in stadii incipiente. Este vorba despre uleiul de cocos, ale carui proprietati de neutralizare a acizilor ofera protectie impotriva deteriorarii smaltului dentar si a bolilor gingivale!

Cum poti preveni si combate cariile dentare cu ulei de cocos:
Daca uleiul este nedizolvat, ia doua linguri de ulei brut si tine-l in gura cca. 10 minute (fara sa-l inghiti!) pana ce se dizolva complet, apoi scuipa-l.
Daca uleiul este deja dizolvat, este suficient sa clatesti cu el gura de cateva ori. Dupa folosirea uleiului, spala-te pe dinti cu o pasta cosmetica sau farmaceutica potrivita nevoilor tale dentare.

preluat de pe sanatatea


dantura sanatoasa zambet uleiul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1503 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005084 (s)