News Flash:

Remedii naturiste pentru gingivita

24 Iulie 2018
965 Vizualizari | 0 Comentarii
gingivita mare 2

Daca aveti boli gingivale, nu sunteti singuri. Multi adulti au în prezent o forma de boala. Aceasta variaza de la simpla inflamatie a gingiilor, numita gingivita, pana la deteriorarea grava a tesutului si a osului care sustin dintii. În cele mai grave cazuri, puteti pierde dintii.

Gingivita este o infectie a tesuturilor care înconjoara si sprijina dintii. Este o cauza majora de pierdere a dintilor la adulti.

În gingivita, gingiile devin rosii si umflate. Ele pot sangera usor. Gingivita este o forma usoara de boala a gingiilor. Gingivita netratata poate duce la parodontie.

Daca aveti parodontita, gingiile se îndeparteaza de dinti si formeaza spatii care se infecteaza.

Daca boala nu este tratata, oasele, gingiile si tesutul conjunctiv care sustin dintii sunt distruse.

Gingivita - cauze, simptome, profilaxie si tratament

Gingivita începe atunci cand resturile de alimente se amesteca cu saliva si bacteriile care formeaza placa care se lipesc pe suprafetele dintilor.

Daca placa dentara nu este îndepartata prin periaj cu pasta de dinti, aceasta poate deveni mineralizata si poate forma tartru sau calcul. Tartrul este foarte greu si poate fi îndepartat numai printr-o curatare dentara profesionala. (PM)

Tratamente naturiste. Cum sa scapi de gingivita cu ajutorul remediilor naturale
Cand gingiile normale, sanatoase si roz devin rosii, umflate si cu aspect de burete, inseamna ca ai o problema: gingivita. Daca afectiunea devine grava, poate duce la o boala parodontala - adica la deteriorarea dintilor si a osului care ii sustine.

Primul pas in combaterea gingivitei este sa te speli pe dinti de doua ori pe zi, sa folosesti zilnic ata dentara si sa mergi la doctorul stomatolog cel putin de doua ori pe an pentru control si pentru curatarea profesionala a dintilor.

Gingivita afecteaza 19 din 20 de persoane

Cand te speli pe dinti, incearca sa o faci timp de doua minute. Cei mai multi stomatologi recomanda sa acorzi 30 de secunde pentru fiecare sectiune din gura.

Cand vine vorba de germeni, limba ta este locul perfect pentru ei. Asa ca ai grija sa o speli de fiecare data cand te speli pe dinti.

Nu uita niciodata de ata dentara. Foloseste ata dentara pentru a curata zilnic spatiile dintre dinti si marginile gingiilor...

Foloseste o apa de gura antibacteriana pentru a te clati. Daca acesti pasi nu tin gingivita departe de tine, trebuie sa mergi imediat la stomatolog. Acesta iti poate curata dintii intr-un mod mai complex si iti poate da o reteta pentru o anumita apa de gura mai buna pentru tine.


tratamente gingiile stomatologi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1321 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004982 (s)