News Flash:

Regimul prin care Ionela Prodan a slabit 25 de kilograme! Este perfect pentru toate varstele: "A trebuit sa renunt la..."

13 Noiembrie 2017
2272 Vizualizari | 0 Comentarii
ionelaprodan1

Ionela Prodan a reusit sa se transforme spectaculos in ultimul timp. Aseara  a avut chiar o aparitie in care nu o mai recunosteai, cu peruca si o silueta supla.

Desi pana acum nu a marturisit metoda sa de slabit, Ionela Prodan a decis sp spuna tuturor care a fost regimul care a scapat-o de complexe. Mama Anamariei Prodan a reusit sa dea jos 25 de kilograme.

"Te prinde oboseala si daca nu cauti sa o pacalesti putin ca si corp, atunci a trebuit sa renunt la carne, la cafea, la alcool. Ajunsesem la 86 de kg, o enormitate. Primul om care m-a adus pe linia asta de ambitionare a fost Oana Turcu. M-am uitat la niste colege si am spus ca asta ma asteapta, ata voi arata, am sus gata, viata mea se va shcimba complet. Tutun niciodata, carne asa... doar peste, dar nu de crescatorie. Si ouale foarte ponderat, 2-3 oua pe saptamana. 

Am ajuns la 65, am slabit vreo 25 de kilograme. Faptul ca nu am facut micsorare de stomac, mancand putin si des, asta m-a adus in starea in care am ajuns sa fiu multumita de mine. Dupa ora 6 nu mai mananc. Pana la ora 10 mai beau apa", a declarat Ionela Prodan pentru Antena Stars.

 

Ionela Prodan (n. 6 octombrie 1947) este o solista din Oltenia, precum si mama jurnalistei si impresarei de fotbal Anamaria Prodan. A interpretat cantece si in duet cu Ion Dolanescu.

Presedintele Romaniei Ion Iliescu i-a conferit artistei Ionela Prodan la 29 noiembrie 2002 Crucea nationala Serviciul Credincios clasa a III-a, „pentru crearea si transmiterea cu talent si daruire a unor opere literare semnificative pentru civilizatia romaneasca si universala”. [1]


kilograme antena stars ionela prodan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1262 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006248 (s)