News Flash:

RECOMANDARILE facute autoritatilor britanice pentru a face fata afluxului de imigranti romani si bulgari

23 Decembrie 2013
1439 Vizualizari | 0 Comentarii
Guvernul ar trebui să ia măsuri practice pentru a ajuta serviciile publice să facă faţă sosirii imigranţilor români şi bulgari, alocând mai multe fonduri pentru locuinţe, şcoli şi poliţie, consideră Institutul de cercetare în domeniul politicii publice (IPPR), citat de BBC News Online. IPPR susţine că este necesar un ajutor practic pentru a face faţă cererilor privind închirierea de locuinţe şi pentru poliţie, care ar putea să se confrunte cu mai multe incidente provocate de comportamentul antisocial al persoanelor neobişnuite cu legile britanice. Acesta solicită, de asemenea, mai mulţi translatori în şcoli şi în centrele de sănătate.

Institutul susţine că ar trebui să existe bani alocaţi special pentru aceste măsuri din taxele de viză şi Fondul Social European.

Raportul IPPR critică desfiinţarea în 2010 a Fondului pentru impactul imigraţiei, care a ajutat autorităţile locale să facă faţă presiunilor neaşteptate asupra serviciilor publice. Institutul recomandă să fie înfiinţat un nou fond şi o subcomisie guvernamentală care să sprijine consiliile. Mediafax.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006151 (s)