News Flash:

Reactia Simonei Halep dupa succesul de la Montreal

2 August 2016
1000 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep china
Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a apreciat ca la turneul de la Montreal, pe care l-a castigat duminica, a jucat cel mai bun tenis al sau din acest. 
''Da, am facut cel mai bun joc al meci din acest an, deoarece m-am simtit foarte bine. A fost tare pe picioare si nu am obosit in timpul meciurilor, si asta e un mare plus. Cred ca totul a mers foarte bine saptamana aceasta si mi-am imbunatatit toate capitolele jocului meu'', a declarat Halep pe site-ul WTA. 
Numarul trei mondial s-a aratat multumita mai ales de serviciul pe care l-a avut saptamana trecuta. ''Am lovit destul de puternic mingea si destul de precis. Am avut unghiuri bune si m-am miscat foarte bine. Am alergat cam un maraton'', a mai spus Halep. 
Simona a precizat ca meciul cel mai dificil a fost cel din finala, cu americanca Madison Keys, pentru ca nu a putut avea un ritm de joc: ''A fost un meci imprevizibil, in care nu stiam la ce sa ma astept de la un punct la altul. Ma streseaza mult sa nu stiu ce am de facut la urmatorul punct. Sunt o persoana careia ii place sa stie ce are de facut. Si meciul cu Kerber (din semifinale) a fost dificil, deoarece a trecut sa alerg, dar fiecare meci a fost greu intr-un fel sau altul. Insa am reusit sa castig in fata unor adversare puternice, iar asta faca sa fie cu atat mai special'' 
Simona a subliniat ca isi doreste mereu sa joace perfect si a oferit un exemplu, cand avea 6-0, 5-0 in finala cu Sevastova de la Bucuresti, dar s-a enervat pentru o greseala: ''Acest lucru vine din interior, deoarece sunt frustrata ca am gresit o minge. Intotdeauna imi doresc perfectiunea. Stiu ca asa ceva nu exista, dar o caut indiferent de asta. Nu stiu daca voi afla vreodata de ce fac asta, dar daca voi schimba acest lucru o voi face si voi fi mai rabdatoare si mai pozitiva''. 
Halep se bucura ca va avea o saptamana in plus de relas, pana la turneul de la Cincinnati (15 august), avand in vedere ca nu va participa la Jocurile Olimpice. Romanca a precizat ca nu va reveni in tara, deoarece e prea departe. 
Simona Halep a marturisit ca are in fiecare an ca obiectiv calificarea la Turneul Campioanelor, ajungand acum pe locul al treilea in clasamentul Road to Singapore. 
''E un obiectiv in fiecare an sa merg la Singapore. Stiam la inceputul anului si chiar in prima jumatate a anului ca va fi dificil sa ma calific din nou. Acum cred ca sunt aproape. Va fi o experienta noua acolo. Sper sa fie mai bine ca anul trecut. Am amintiri frumoase din 2014. Imi place terenul de acolo, atmosfera. Trebuie sa imi fac treaba pana la Singapore si sa merg acolo, pentru ca e unul dintre obiectivele oricarei jucatoare'', a afirmat Halep. 
Simona a dezvaluit si meniul pe care l-a avut la Montreal: ''Am avut acelasi mic dejun in fiecare dimineata timp de zece zile la hotel. Omleta si un croasant cu ciocolata. La pranz, paste cu pui - foarte plictisitor. Seara am avut peste, un peste pe care in mod normal nu il mananc, dar am avut in fiecare zi. Iar la desert in fiecare seara prajitura cu branza''. 
Halep se va pregati in Statele Unite pentru turneul de la Cincinnati, dar dupa ce va dormi doua zile, apoi va merge la spa, la coafor, manichiura, va vizita orasul (Cincinnati) si apoi la cumparaturi. ''Mi-am promis ca toti banii de la dublu vor merge la cumparaturi. Am castigat destul si imi va lua mai multe zile acum'', a spus Simona, razand. Simona Halep a castigat un cec de 35.960 dolari pentru finala jucata la dublu alaturi de Monica Niculescu. 
Simona Halep a devenit prima jucatoare de la Martina Hingis, in 2000, care joaca ambele finale la Rogers Cup. Ea a ajuns la trei titluri cucerite anul acesta si 14 in cariera. 
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005355 (s)